[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Combinatie de neoane  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Razvan M
Member
[Avatar]

IP:

Uite am cumparat ... un resun (pentru cei ce stiu ce e ala) ... si are pe el 2 neoane.. si anumite 2 x 15 w osram fluora (in viitor o sa mai iau un resun sa am 4 neoane) dupa cate am vazut e prea uratica culoarea, asa ca m-am gandit sa o combin cu un philips TLD .. am incercat combinatia si a iesit beton, dar mai este si Osram + AquaGlo .. cum iese ? .. a incercat cineva ?
[WWW] [Yahoo!]
cip
Junior member

IP:

a propos de combinatii...
eu am sunglo si aquaglo. am acvariul de mai bine de o luna si pana ieri aquaglo era in partea posterioara a acvariului. majoritatea pestilor inotau in spatele plantelor, rar ieseau la vedere. mi-am zis ca poate le place mai mult decorul cu pietre din spate si ca poate dureaza pana se obisnuiesc cu acvariul.
ieri mi-a venit o idee
am mutat sunglo in spate si aquaglo in partea din fata a capacului. si ...surpriza! pestii mei inoata acum in partea din fata si se lasa vazuti de public
asa ca , aceasta mutare ofera raspuns si celor care s-au indoit pana acum de utilitatea si eficienta neoanelor special concepute pt acvariu.
da, functioneaza, pestilor le place mult AQUAGLO!
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

cip wrote:pestilor le place mult AQUAGLO!

Pentru ca AquaGlo da mai putin de jumatate din lumina pe care o da SunGlo (asa scrie pe ambalaj), presupun ca pestii se aduna acolo unde lumina e mai slaba.

Eu folosesc trucu' asta cind ma enerveaza niste discusi mai speriosi: iluminez mai puternic zona din acvariu in care nu vreau eu sa stea pestii .

Poze: smilie ... Poze cu plante
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu nu-am inteles ceva , cum se face ca Aquaglo e recomandat atat pentru plante cat si pentru pesti desi are 10000 k iar sunglo care are 4700 parca e doar pt pesti?Tinand cont ca cel mai bun pt plante e Floral Glo la 2700 k , nu inteleg cum poate fi aquaglo mai bun ca sunglo

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

johnny6600 wrote:cum se face ca Aquaglo e recomandat atat pentru plante cat si pentru pesti desi are 10000 k iar sunglo care are 4700 parca e doar pentru pesti?Tinand cont ca cel mai bun pentru plante e Floral Glo la 2700 k , nu inteleg cum poate fi aquaglo mai bun ca sunglo

Nici io nu inteleg de ce Hagen face tubu' special pentru plante la 2.800 K, Sera il face la 4.900 K iar la acvariile de le concursuri vedem lumina la 6.500-10.000 K . Probabil combinatia de tuburi diferite e cea mai buna idee.

P.S. Pe ambalaju' de la AquaGlo scrie 18.000 K. SunGlo are 4.200 K iar FloraGlo are 2.800 K .

Poze: smilie ... Poze cu plante
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Se pare ca n-am retinut eu bine numerele

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: