Da, ma gandesc sa scot echinodorusii de acolo, cu toate ca in 3D arata mult mai bine decat in poza. Cel putin cei 3 mari o sa plece. Cred ca o sa mut Hottonia in spate (e proaspat tunsa intre tripartita si hemiantus, dar a avut 25 cm acum 1 sapt).
Legat de filtru: Ceea ce nu se vede este activitatea bilologica din background, care produce deseuri, si care tind sa pluteasca pe acolo.
Adica ce nu se vede sunt 5 cory in total, 4 botia striata, 4 otto, 1 beta si (estimativ) 14 creveti Amano din care vad cativa rar de tot, in special noaptea.
Doar cu 901-le singur, exista tot felul de detritus care pluteste in masa apei. Daca-l curat, inclsiv furtunele, este ok, 2-3 saptamani. Apoi fluxul scade si gata.
De cand am adaugat Aquaball-ul ca filtru mecanic e ok. 901 isi face rolul biologic fara probleme, dar mecanic e insuficient.
Ma gandeam sa mai raresc populatia pe acolo. As inlocui neonii cu ceva mai mic (Trigonostigma hengeli), eventual sa scot cory, dar ambii mi-s dragi fiind "cu mine" de pui, de cca 1 an si jumatate. Iar Beta o sa se mute intr-un acvariu separat de 20l unde stau 5 buc mici de T. hengeli momentan.
Asta poate ar rezolva problema.