[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Comunitar plantat 180l  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
marius67
Junior member
[Avatar]

IP:

Ni jungla..

image

In mod natural, orice improvizatie tinde sa devina permanenta.
kirucd
DIY Master
[Avatar]
IP:

Arata bine
In dreapta fata ai cumva diatome?

O zi buna,
Dragos

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
marius67
Junior member
[Avatar]

IP:

Mai degraba alge brune. Sunt lipite pe geam in zona in care bate lumina prin sticla in subtrat, la cca 2 cm de suprafata substratului.
Iar la nivelul substratului alb, acolo sunt verzi.
Am tot avut, si stau acolo cuminti dat fiind ca nu ajung nimeni la ele si nici nu deranjeaza pe nimeni

This message was edited 3 times. Last update was at 12/01/2014 13:34:49

narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Frumos, felicitari.
Singurul lucru care nu pre atrage ramane partea fata a substratului care cred ca se poate remedia Oricum trebuie tuns.
[ICQ]
marius67
Junior member
[Avatar]

IP:

Un update. Din pacate filtrul 901 nu face fata... Asa ca am suplimentat temporar cu un Aquaball 180.

image

Si un detaliu:

image

stefanp
Moderator

IP:

Bazinul evolueaza din ce in ce mai frumos.
Nu te-ai gandit sa inlocuiesti echinodorusii din spate cu alte tipuri de plante?

De ce zici ca nu face fata filtrul?

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
marius67
Junior member
[Avatar]

IP:

Da, ma gandesc sa scot echinodorusii de acolo, cu toate ca in 3D arata mult mai bine decat in poza. Cel putin cei 3 mari o sa plece. Cred ca o sa mut Hottonia in spate (e proaspat tunsa intre tripartita si hemiantus, dar a avut 25 cm acum 1 sapt).

Legat de filtru: Ceea ce nu se vede este activitatea bilologica din background, care produce deseuri, si care tind sa pluteasca pe acolo.
Adica ce nu se vede sunt 5 cory in total, 4 botia striata, 4 otto, 1 beta si (estimativ) 14 creveti Amano din care vad cativa rar de tot, in special noaptea.
Doar cu 901-le singur, exista tot felul de detritus care pluteste in masa apei. Daca-l curat, inclsiv furtunele, este ok, 2-3 saptamani. Apoi fluxul scade si gata.
De cand am adaugat Aquaball-ul ca filtru mecanic e ok. 901 isi face rolul biologic fara probleme, dar mecanic e insuficient.

Ma gandeam sa mai raresc populatia pe acolo. As inlocui neonii cu ceva mai mic (Trigonostigma hengeli), eventual sa scot cory, dar ambii mi-s dragi fiind "cu mine" de pui, de cca 1 an si jumatate. Iar Beta o sa se mute intr-un acvariu separat de 20l unde stau 5 buc mici de T. hengeli momentan.

image

Asta poate ar rezolva problema.

This message was edited 4 times. Last update was at 26/01/2014 16:59:50

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: