[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ajutati-ma plzz !  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
DanX
Member
[Avatar]

IP:

Mi-ati descretit fruntea cu posturile astea. Dc nu se grabeste, pana se decide ce culoare vrea, vine Pastele, si-i aduce iepurasul teava Perfecta... Chasey, iti multumim ca existi, ai si tu rostul tau, cred..

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/26601.page
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Io cred ca tu n-ai citit topicul de aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/27820.page ... care topic, e "continuarea" astuia.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
kazaku
Senior member
[Avatar]

IP:

koala wrote:Io cred ca tu n-ai citit topicul de aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/27820.page ... care topic, e "continuarea" astuia.

Eu m-am dus si am luat o pompa de aer la 15 lei, 2 metri de furtun (3lei) si o perdea de aer la 12 lei. Cu 30 de lei teoretic am rezolvat problema. Acum vine partea tricky, daca folosesc filtrul si perdeaua in acelas timp, or sa creada pesti ca e furtuna, daca nu folosesc filtrul e nasol. Ce sfat imi dati?

0771 496 835 Lucian
andrei.ene90
Junior member
[Avatar]

IP:

Nici nu imi mai deranjeaza plantele, nici nu imi agita pesti si nici nu imi mai umple acvariu de bule

Daca acum pestii si plantele nu mai simt prezenta curentilor produsi de filtru, s-ar putea sa nu-i deranjeze nici curentii produsi de spray bar + pompa de aer. Asta o sa vezi tu dupa ce le pui in functiune pe amandoua
Daca in urma folosirii celor doua curentii sunt prea mari, dar vrei sa folosesti in continuare pompa de aer, teoretic aceata are reglaj si poti micsora debitul, sau foloseste pe furtun piesa din imagine pentru miscorarea debitului de aer. (sper sa se inteleaga imaginea, piesa o gasesti la farmacie, face parte din setul de perfuzie)
In nici un caz nu opri filtrul, acesta trebuie sa functioneze non stop
[Thumb - perfuzoare demotek truse perfuzie cu ac metalic ac plastic.jpg]

kazaku
Senior member
[Avatar]

IP:

Am perfuzor. Ok, mersi mult.

0771 496 835 Lucian

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: