[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
heelp co2-imi mor pestii  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
alexutzur
Junior member

IP:

heelp mi-am luat niste pastile de co2 de aici http://www.aquariumprest.ro/products.php?1157 si am pus una in acvariu langa piatra de aer (ca sa se dizolve),dar acum peste 4 ore dupa ce am pus tableta 2 pesti sanitari (nu le stiu numele si nu sunt corydoras sunt o specie mai mare ca si corydoras cu maro ) stau ascunsi dupa o planta culcati pe vertical.ce sa fac am mai adaugat inca o pompa de aer in plus si am scos ce a mai ramas din pastila.mentionez ca am un acvariu diversa de 120 l ,filtru aquael uni filter 1000 si pompa de aer tetra aps 100 (nu o pot scoate pt. ca acvariul e suprapopulat cam 32 de pesti).de ce cei doi pesti stau asa?ce sa fac ca pe viitor sa mai pot folosi co2 si sa nu imi moara pestii?miltumesc anticipat
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Cred ca este o coincidenta, daca ai acvariul supra populat. Mai ales ca e inutil complet CO2-ul daca l-ai pus langa pompa de aer, iese afara cu bulele de oxigen si nu se simte (la producator spune ca se pune langa un flux de apa, nu langa bolborositor). CO2-ul nu ramane in apa daca suprafata apei este puternic agitata (gen pompa de aer).

Asa ca eu votez ca n-ar fi de la pastila, ci doar o coincidenta ...

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
alexutzur
Junior member

IP:

nu cred ca e coincidenta pt. ca acvariul e suprapopulat de mult timp si imediat ce am mai adaugat o pompa de aer pestii au inceput sa se comporte normal.
FlyingDutch
Member
[Avatar]

IP:

Hoplo sunt sanitarii. Cum a spus si Iulian e coincidenta. Sanitarii stau in pozitii mai ciudate. Pastila nu are absolut nici un efect la ce ai tu acolo.
Daca aveai prea mult co2 restul pestilor stateau la suprafata iar sanitarii faceu ture spre luciul apei si inapoi foarte des.

acvariu 54L
denes
Member
[Avatar]

IP:

o schimbare prea brusca pt ei ? poate nu au mai primit niciodata co2 si au fost sensibil, incearca sa pui mai putin din pastila...
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: