[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
discusi in 300l  XML
Forum Index » Acvarii cu cichlidae - Jurnal
Author Message
octavian popesc
Junior member

IP:

Nu prea am activat pe forum aici,ultima data,adica pe la inceputul anului v-am prezentat acvariu meu cu cilclide africane.intre timp am reusit sa achizitionez 7 discusi la vreo 5-6cm pe care i-am crescut in steril vreo cateva luni dupa care am reusit sa creez un mic biotopic pentru ei,in prezent ajungand la ~14 cm.
acvariul este acelas,adica:
-acvariu 300l 135x40x55,spatiu utilizabil 125x40x50
-filtrare:sump intern pentru biologica si un resun 2500 pentru mecanica
-lumina un neon de 54w 965
si acum cateva poze cu "mohocanii"
image
image
image
image
image
image
image
image

din pacate acest acvariu este spre vanzare,cu tot cu discusi,cauza ar fi lipsa spatiului(si ca mi s-a facut dor de un plantat in stil aquascape...)

This message was edited 3 times. Last update was at 22/10/2013 19:38:15

Mitza
Junior member
[Avatar]

IP:

Imi place la nebunie setupul tau simplu si dragut. Cred ca este f usor intretinut.
Vreau si eu ceva de genul pe viitor, te -as ruga sa pui niste poze cu sump ul, si explicatii gen ce medii filtrante ai pe acolo , design la compartimentele.
Cat de des e necesar sa schimbi apa atunci cand detii sump + filtru extern? Vazusem pe youtube un tip cu acvariu 300l + sump, apa era cristal clear desi cica facuse schimburi de apa de 10 ori in 6 ani,
Vad ca ai acolo un frumos echinodorus, poate creste linistat in genul ala de nisip? pare nisip de granulatie mica.
Sper ca nu te-am zapacit cu intrebarile
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Acvarii cu cichlidae - Jurnal
Go to: