[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pestii saritori  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
aiurica
Junior member

IP:

prietene daca vrei sa scapi cat de cat de algele alea inestetice, muta acvariu undeva unde este cat de cat lumina dar sa nu bata soarele direct in el.si daca tot iti plac pesti...incearca te rog sa le pui un filtru acolo, cat de micut, dar sa fie...daca nu-ti permiti sa dai cativa lei pt un filtru...pune-le o pompa de aer cu un burete...o porcarie dar macar isi face treaba cat de cat...

This message was edited 1 time. Last update was at 22/10/2013 21:32:57

[Email] [Yahoo!]
sinkoraul
Junior member

IP:

Problema e ca nu am priza unde sa bag curent alfel as fi luat eu filtru.
denes
Member
[Avatar]

IP:

Nu mai lasa soarele sa bata in acvariu algele au spor astfel...Mai bine fa si tu un pic de lumina cu un bec economic la acvariu ce il ai si o sa iti creasca si plantele catusi de putin, incearca sa iti faci un capac cu un bec Bafta.
[Email]
sebyup
Junior member
[Avatar]

IP:

sinkoraul wrote:Problema e ca nu am priza unde sa bag curent alfel as fi luat eu filtru.

Pai daca nu ai priza unde sa bagi un filtru, o pompa de aer, un incalzitor...scuze ca zic asa...dar de ce te-ai mai apucat de acvaristica? Doar ca sa chinui niste vietuitoare? E clar ca nu cunosti nimic despre acvaristica. E limpede ca nu ai citit nimic inainte de a te apuca de "tinut niste pesti intr-un borcan"
Din cate vad in poza pusa de tine...acvariul este undeva intr-un raft, mascat de PAL in stanga si in dreapta, corect? E si normal ca pestii tai sa sara din acvariu atata timp cat tu nu le asiguri niste conditii minime...Temperatura apei care e? Ar putea fi o cauza si asta.
Sfatul meu e sa incepi sa te documentezi intai despre ce inseamna acvaristica si cerintele minime ale acesteia si abia apoi poate o sa afli singur raspunsul la unele intrebari pe care le ai in momentul de fata.

PS. Incearca sa te documentezi un pic si despre gramatica limbii romane...

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: