[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
piatra  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
manex
Member

IP:

am cumparat o piatra poroasa, maronie.am citeva intrebari: cum se numeste? vinzatorul nu stia sigur. e nevoie sa o tin in apa mai mult inainte de a o baga in acavriu?sa o fierb? se prinde muschiul pe ea?. la ce foloseste?(in afara de estetica). multumesc
[Yahoo!]
Oz
Junior member

IP:

Destul de interesant sa dai bani pe pietre ... si paroase ... si maronie
Pune ceva otet pe ea si daca face spuma inseamna ca e calcaroasa si nu prea e buna... dar tot nu inteleg faza cu piatra paroasa

Wizard of OZ !
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Oz wrote:tot nu inteleg faza cu piatra paroasa
Io nu inteleg ce nu intelegi .

Poze: smilie ... Poze cu plante
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

poroasa, nu paroasa.

image
[Yahoo!]
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Fierbe-o la foc mic, intr-o oala de vreo 5 litri , cand da in clocot adaogi patrunjel , un praf de sare , 2 morcovi si putin bulion.Cand se rumeneste parul de pe ea inseamna ca e gata de mancat
Bai ati fost mortali ,cel putin OZ
Trecand peste , nush ce nume poate avea piatra ta maronie ,ai putea sa pui o poza poate se pricepe cineva ,dar daca e poroasa presupun ca e si calcaroasa si nu e buna decat pentru cichlidae africane.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
cip
Junior member

IP:

si eu mi-am luat o piatra la fel, in scop decorativ.
tipu mi-a zi ca e roca vulcanica. daca e ca a mea atunci trebuie doar sa o speli cu apa de la robinet si sa o pui in acvariu
asta e piatra
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=592&pos=17
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=592&pos=16
manex
Member

IP:

exact, cip. asta e piatra. ai pus-o direct in acvariu?nu mi-a dat prin cap sa pun poza, insa acum nu mai are rost. ai incercat sa prinzi niste muschi pe ea?
[Yahoo!]
cip
Junior member

IP:

in afara de un anubias pe care l-am atasat de piatra si spre surprinderea mea sta inca acolo, nu am pus altceva.
nici nu stiu daca as pune muschi, ca imi place culoarea pietrei asa cum e ea, scoate in evidenta pestii . daca te uiti la galeria mea, o sa vezi cam ce plante am pus in acvariu
manex
Member

IP:

ok. mersi mult. am pus niste muschi, insa doar pe o mica parte. ai dreptate, are o culoare f frumoasa.
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: