[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Diskus moka  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
Liviutz
Member
[Avatar]

IP:

Salut !

Am un discus portocaliu (8-9cm) care arata rau in ultima perioada, ceilalti nu-l mai lasa sa manance si sta mai mult ascuns. Sunt destul de convins ca nu este bolnav, l-am detinut un an jumatate, iar ceilalti sunt OK.

Daca exista cineva interesat sa incerce sa-l salveze, trebuie sa se deplaseze in Piata Alba Iulia, la o zi si o ora convenita bilateral. Primul venit, primul servit !

Detalii NUMAI PM !
diskusfun
Member
[Avatar]

IP:

evident e prostul satului...scoate-l si in cel mai scurt timp altul va deveni la rindul lui prostul satului...e pur si simplu selectia naturala in actiune...e valabil si reversul medaliei ...in cazul in care unul e dominant si ii streseaza pe ceilalti , daca il scoti altul ii va lua locul imediat...nu ai ce sa faci...

The road to happiness lies in two simple principles:
Find what it is that interests you and that you can do well, and when you find it, put your whole soul into it - every bit of energy you have.
[Email] [WWW]
Liviutz
Member
[Avatar]

IP:

Exact, Diskusfun

Este a doua oara cand mi se intampla (in fara de ceilalti de care am scapat pentru ca n-au crescut optim), in curand n-o sa mai ramana decat perechea dominanta (curios, femela a depus in vreo 3 randuri cu un mascul, acum il prefera pe cele de-al doilea..).

PS: Se pare ca am rezolvat, subiectul poate fi inchis !

Forum Index » Vanzari
Go to: