[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
cumpar plante si pesti  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
emil_gl
Junior member

IP:

Cumpar plante si apoi pesti. Am un acvariu de aproximativ 35l si am nevoie de niste plante si pesti. Daca se poate sa fie mai ieftine decat pretul pietei. Stau in Galati.

Annotated by betta: Cererile/Ofertele acvaristice au sectiunea lor dedicata. Nu mai posta in alte parti. Cu vremea asa e oricum exclus ca cineva sa iti poata expedia plante/pesti din tara . Vezi ca se pare ca aveti o oarece comunitate acvaristica galateana (incearca pe la ei cu cate un PM).
emil_gl
Junior member

IP:

M-am cam grabit si am gresit locul . Tocmai miam dat seama ca am gresit dar era prea tarziu. Cat despre sfatul tau cred ca e foarte bun. Merci pentru sfat si pentru faptul ca miai mutat mesajul acolo unde trebuia.
little nemo
Junior member

IP:

daca reusim sa ne intalnim sambata ...., ceva pesti iti voi putea da eu !!

toata lumea stie ca anumite lucruri sunt imposibil de realizat, asta pana cand vine cineva care nu stie acest lucru.... A. Einstein
[Email] [Yahoo!]
emil_gl
Junior member

IP:

little nemo wrote:daca reusim sa ne intalnim sambata ...., ceva pesti iti voi putea da eu !!

Merci f mult. Raman dator vandut.

Forum Index » Cumparari
Go to: