[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
gris!!!  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
octavian
Member
[Avatar]

IP:

salut!
pestii au facut gris. nu e prima oara, de fapt e a doua oara. problema e ca m-am confruntat cu aceasta probleme acum 2 ani si am pierdut "manualul" de folosire a sera costapur. puteti sa ma ajutati si sa-mi spuneti care este modul de administrare a acestui medicament. am un acvariu de 110L si am pus imediat cum am vazut punctele 15 picaturi din flacon....
va multumesc.

... haideti sa ne haidem....
[Yahoo!] [MSN]
Dan_McTudor
Member
[Avatar]

IP:

2 ml. la 20 litri apa/zi, 5 zile. A 6-a zi schimb partial de apa.
[Yahoo!]
jumbo
Member
[Avatar]

IP:

Am eu prospectul si e un ml. la 40l in prima zi, un ml la 40l a treia zi, iar in cazuri mai grave tratamentul trebuie continuat si in ziua a-5a si a 7a. Toate acestea combinate cu o crestere a temperaturii rezolva problema. Filtru nu trebuie sa contina carbune activ pe durata tratamentului. Se recomanda schimbarea a 50% din apa dupa tratament si conditionarea ei cu aqutan in paralel cu introducerea carbunelui activ in filtru.

ride free
[WWW] [Yahoo!]
octavian
Member
[Avatar]

IP:

am probleme in continuare. tinanad cont de gravitatea bolii adica sunt pesti care se ineaca in acest gris am hotarat sa pun in loc de 3ml 5ml si 3 zile la rand in loc de din 2 in 2 zile.. asa ca o terapie soc. ei bine nu numai ca nu exista nici o imbunatatire a sanatatii pestilor dar mi-a murit si un ramirez. ce ma fac doctore???

... haideti sa ne haidem....
[Yahoo!] [MSN]
cyborg
Member
[Avatar]

IP:

Din umila mea experienta cu grisul, am bagat la cap un singur lucru: grisul se vindeca in timp. Si eu m-am asteptat la rezultate (spectaculoase le-as zice acum) dupa 1 - 2 zile. Dar n-au venit decat dupa vreo saptamana. Si asta din cauza ca nu omori ce se vede (a se citi exemplarele mature de ...am uitat cum ii zice...) ci indivizii foarte tineri. Tine-i in sah, si ai sa vezi ca vor ceda...cu timpul . Parerea mea e sa nu risti inutil. Verdele ala de malachit e f. toxic in cantitati mari.

Nature is definetly natural.
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: