Buna ziua,
dupa o lunga perioada am revenit atat pe forum cat si cu un nou proiect.
Momantan este in lucru, dar mai am cateva lucruri de finalizat sper si cu ajutorul vostru.
Astefel ce am reusit sa fac si sa achizitionez pana acum:
-mobilierul in care v-a veni incorporat;
-acvariul de dimensiunile L90xl35xH54, sticla grosime de 8;
-background din polistiren extrudat facut manual acoperit cu mai multe (5) straturi de ciment. Ultimele doua au fost cu colorant.
Din pacate dupa uscare culoare se ia.
- pompa externa Ehiem professionel II
- incalzitor intern
- incalzitor in substrat
Ce mi am propus sa fac in contiunare (si cu ajutorul vostru)
-sa lipesc backgoundul in acvariu, inca nu gasesc acea rasina epxidica.
In caz ca nu o voi gasi in peroada urmatoare am sa il mai acopar inca odata cel putin cu un strat de ciment fara nici un colorant.
-sa imi finalizez capacul. Dupa cum se observa in fotografiile de pe link,capacul este incorporat in mobilier in corpul de sus. Care deja este captusit cu autocolant argintiu, inclusiv o parte din usi.
Urmeaza : -4 sau 5 neoane de 18W,
-Doua ventilatoare (unul introduce , celalat elimina aer) unul pe latura minca , iar celalalt undeva in spate
- 3 maxim 5 leduri de noapte , undeva sa obtin o culoare 75%verde restul albastru-si aici am nevoie de ceva sfatrui, eventualo schema,...
- sa termin instalatia de alimetare:m am gandit sa folosesc tevi de Cu cu diametru interior cat mai apropiat cu cel al tuburilor cu care a fost livrata pompa.
Ca si populare cu pesti – plane: multi neoni , si 2 scalari, .... iar ca plante nu sunt inca foarte decis,oricum stiu ca nu doresc ceva foarte pretentios care sa nacesite substraturi anume, instalatiie de co2...
Deocamdata cam asta e, astept sfaturi si sugestii.Mersi
http://www.sorin-puscas.blogspot.ro/2013/04/proiect-acvariu.html