Rabdarea asta Skimmerul a facut "break in" si face o gramada de "spume la gura". Cred ca skimmeaza uscat acum, oricum nu prea stiu sa fac diferenta. Sa vedem ce scoate
In timp va scoate mai mult,asta in functie de cum il reglezi,cu cat il pui sa scoata mai uscat va fi mai negru jegul si mai puturos,cel putin asa e la mine
Imi poti zice te rog ce pompa are skimmerul?
Foarte fain skimmerul si dupa cum vad eu lucreaza bine un prieten vrea sa isi faca un bazin cu dimensiunle asemanatoare bazinului tau si as vrea sa te intreb cat a costat si de pe ce site la-i cumparat?
Mersi
Desi eu nu as recommanda un bazin ca al meu - E prea mic ( latimea si lungimea )
- Skimmerul este cam la limita
- Un sump iti da mult mai multe posibilitati
- Din ce m-am documentat un skimmer supradimensionat este mai indicat
- Diferenta din punct de vedere material nu este asa mare, poate doar la iluminat, dar la cati Maestri DIY avem printre noi sunt sigur ca se gaseste o solutie
Salut baieti, am cam lipsit o buna perioada de timp. Acvariul ajunsese intr-o stare deplorabila dupa ce am fost plecat vreo 2 luni si am avut pierderi de 80% din populatie. De curand l- am vandut si am revenit la apa dulce. Aventura marina a luat sfarsit, se poate inchide acest thread.