[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Inlocuire pompa de apa  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
realmode
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salutari,

Acvariu Juwel 180L dotat cu o pompa Juwel de 600l/h.
Acvariul nu este populat inca, doar cativa sanitari in numar de 10. Ma gandeam la o filtrare mai buna pe cand populez acvariul.
Pe langa o mai buna filtrare exista vreun dezavantaj? Ma gandesc la puterea jetului de apa...

costinvlad
Junior member

IP:

Poti merge fara probleme pe o pompa dubla ca si putere sau una de 1000l/h tot de la juwel!! Directioneaza catre luciul apei!!
realmode
Membru de baza
[Avatar]

IP:

costinvlad wrote:Poti merge fara probleme pe o pompa dubla ca si putere sau una de 1000l/h tot de la juwel!! Directioneaza catre luciul apei!!

Am aditie CO2 cu difuzer, cred ca o sa imi faca niste valuri imense. Chiar si asta de 600L/H o tin indreptata paralel cu luciul apei si face o foarte mica valuire.
Nu vreau sa arunc CO2-ul... pentru asta imi fac cel mai mult griji.
Claudiu Truta
Member

IP:

Am incercat si eu acest "upgrade" acum cativa ani. In afara de zgomot mai mare si curenti prea mari in acvariu nu am obtinut nimic. Filtrarea nu s-a imbunatatit cu absolut nimic.
realmode
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Claudiu Truta wrote:Am incercat si eu acest "upgrade" acum cativa ani. In afara de zgomot mai mare si curenti prea mari in acvariu nu am obtinut nimic. Filtrarea nu s-a imbunatatit cu absolut nimic.

Asta vroiam sa aud.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: