[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Jurnal - EHEIM aquapro 84  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Germanicus
Junior member

IP:

Dan P wrote:Frumos frumos!!

De ce nu ai optat pentru un filtru cascada? Acvariul e mic oricum si ai mai fi salvat spatiu. Asa va fi destul de greu de ascuns ;)

Nu am optat pentru un filtru cascada pentru ca am luat acvariul second si filtrul pe care il vezi in poze e filtrul cu care a venit el. La momentul acela inca mergeam pe ideea de a nu investi bani prea multi in acvaristica. Intre timp am renuntat ... la idee

Si daca tot suntem la capitolui bani ... surpiza, surpriza ... iepurasul nemtesc, care vine devreme anul asta, tocmai a sosit cu cadouri. De fapt nu a sosit el, ci le-a trimis prin DHL Asa ca fara prea mult suspans va prezint ultimele aditii la setup-ul meu:
image
stefanp
Moderator

IP:

Felicitari pentru achizitie

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

intr-un final, au ajus si neoanele .
vezi vreo diferenta intre Narva si Dennerle? . Incearca sa montezi refelectoarele in ambele variante de neoane si vei vedea diferentele pe care la inceputul jurnalului nu erai lamurit dar cel mai bine vor simti plantele si nu ochii nostri

fostul user ozy
[WWW]
Germanicus
Junior member

IP:

Intre timp au trecut doua saptamani de la startare si lucrurile merg binisor. Tuburile de neon originale au fost schimbate cu 1 x DENNERLE TROCAL Special-Plant (pozitional in spatele acvariului) si 1 x DENNERLE TROCAL Amazon-Day (pozizional in partea din fata a acvariului). Instalatia de iluminare a fost imbunatatita cu 2 reflectoare JBL SOLAR Reflector 40.

Crevetilor le merge bine si se pare ca au inceput deja sa se inmulteasca; pe langa cei patru adulti salvati in urma cu doua saptamani am vazut ieri si patru pui mici de ca. 3 - 5 mm. Probabil ca sunt deja mai multi. Zilele urmatoare o sa caut sa mai cumpar 10 bucati dintr-o alta sursa, sa se combine intre ei.

Pe langa creveti vreau sa mai cumpar doi melci Clithon corona.

In ceea ce priveste restul pestilor inca sunt indecis. O optiune o reprezinta un set de vivipari masculi, de ex. Endleri (Poecilia wingei) si/sau Xiphophorus maculatus. A doua optiune o reprezinta o combinatie dintre 6-8 Carnegiella strigata pentru zona superoara a bazinului si 8 -10 pesti pentru zona centrala; aici ma gandesc la Hemigrammus erythrozonus, Paracheirodon innesi, Paracheirodon simulans sau Hyphessobrycon rosaceus (doar una din speciile mentionate aici). La cea de-a doua varianta imi fac incet dar sigur griji cu privire la suprapopulare.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: