[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Red Spot Severum  XML
Forum Index » Acvarii cu cichlidae - Jurnal
Author Message
Sorin3030
Member

IP:

Abia acum am vazut intrebarea,stau cam prost cu timpul.Pai,pestii au ramas doar 3,se pare toti masculi.Sunt superbi,au crescut foarte mult,doar ca distrug absolut tot ) Nu stiu ce as putea sa le mai fac,am 7 feluri de mancare de la jbl si tetra,le-am luat si NLS,mananca variat de vreo 3-4 ori pe zi,de la alge,spirulina,bloodworms,pelete de ciclide,tot ce-ti trece prin cap.Si totusi,mananca frunze de anubias Iar ce nu pot manca,sfasie.De exemplu java fern-ul nu prea le place la gust,dar asta nu inseamna ca nu l-au facut bucati.Java moss-ul pare delicios.Nici nu ma mai agit,important e ca sunt sanatosi si arata super.Am decis ca voi face un acvariu plantat de vreo 120L pentru maica-mea si asa o sa imi salvez si plantele pe care le mai am prin bazin."Visul" meu ar fi un acvariu cu 80% anubias,de diferite dimensiuni,plus ceva plante rapide si care inhiba dezvoltarea algelor,dar din lipsa de timp am tot amanat momentul.Cine stie,poate reusesc anul asta

editoar 2 dintre ei s-au dezvoltat normal,pentru ca al 3-lea este cel numit "Prostea" O duce bine,a mai crescut si el,dar perioada aia in care au fost 7 si n-a avut curaj sa se lupte pentru mancare,se vede.Una peste alta,se descurca,ceilalti nu il terorizeaza excesiv,mai mult asa,parinteste,ca tot arata de parca ar fi puiul lor

This message was edited 1 time. Last update was at 11/07/2013 00:21:25

Dan P
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

smilie .....
[WWW]
Sorin3030
Member

IP:

Ma conformez dorintei colegului Dan si pun si cateva poze de o calitate indoielnica.Sper cel putin sa fie linkurile ok.Pentru moment atat se poate cu telefonul. Dupa cum am spus,in afara de schimburi de apa saptamanale,nu prea am timp sa ma ocup,iar ancistrusii sapa si ridica tot felul de particule.Nici nu-mi bat capul pentru moment cu aspectul bazinului.Pentru mine cei trei red spot sunt piesele principale,iar restul vietuitoarelor si plantele n-au decat sa se adapteze la ei Pestii sunt sanatosi,apa are valori bune si pana la urma,daca tot vorbim de aspect natural,vreau sa vad si eu lac sau rau perfect curat,fara particule sau alge
Stiu,bazinul este supraaglomerat,in septembrie ma voi apuca de un setup nou de 125L in care vor ajunge tetrazonii si foarte probabil si ancistrusii.Am incercat sa renunt la pompa de aer,dar nu s-a putut,valurile facute de filtru n-au fost suficiente.As vrea sa schimb si substratul dar n-am gasit inca solutia pentru a nu decicla bazinul,prefer sa il las asa decat sa risc sa imbolnavesc pestii.

image
image
image
image
image
image

Edited by Lucian: am editat link-urile sa se vada pozele

This message was edited 2 times. Last update was at 22/07/2013 08:13:27

Sorin3030
Member

IP:

Multumesc foarte frumos Lucian,si pentru faptul ca ai rotit poza aia