[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Viermusi?  XML
Forum Index » Hrana
Author Message
danarion
Junior member

IP:

A incercat cineva sa hraneasca pestii cu asa ceva?Daca e o prostie va rog nu-mi sariti in cap.
Argumentele mele ar fi ca :se gasesc la orice magazin de pescuit,sunt destul de ieftini (cu 40000 cumperi vre-o 100),sunt crescuti in conditii sterile si din cate stiu eu sunt importati din Italia sau Ungaria,se pot pastra la frigider in pungi etanse 2 pana la 4 saptamani si, in fine pestilor indigeni pare sa le placa

Dezavantaje:sunt destul de scarbosi daca nu esti obisnuit cu ei.
Necunoscute:cat or fi de nutritivi pentru pesti?
[Email] [Yahoo!]
marusanu
Junior member

IP:

cunosc pe cineva care are crescatorie de viermi de pescuit de fro 2 3 mii de mp undeva prin judetul calarasi si din ce am aflat cam detin monopol pe piata de profil , asa ca nu prea cred ca sunt adusi din import.
Iar hrana lor e compusa din cadavre de animale si nu cred ca ar fi indicat sa dai la pesti decat la cei de talie f mare.
eurotransport
Junior member

IP:

va salut as dori daca se poate sa imi dati si mie niste informatii despre hranirea pestilor rapitori piania......tocmai discutam pe alt topic urmeaza sa imi fac un acvariu destul de mare in care o sa tin pesti pirania..... acuma stiu ca sunt rapitori si probabil mananca carne dar nu stiu, li se da pur si simplu carne? mai mananca si altceva?
[WWW]

Forum Index » Hrana
Go to: