Wow si astuia, intr-adevar ... Arowana e impresionanta.
Ce mi-e mie ciuda e ca nu se vede si partea de filtrare, care cred ca e la fel de impresionanta macar sa stii la ce te astepti ...
Doi colegi din Constanta [dintre care unul, din pacate, nu activeaza pe niciun forum] au creat si ei un paludariu ce merita mentionat aici.
Am sa vorbesc maine cu ei sa vad daca putem posta niste fortografii.
Vazusem eu pe net (cautam niste background-uri) un forum de paludarii... era un tip care-si construise in living un imens paludariu.
- acoperise peretii cu spuma si o cioplise ca sa creeze stancarie si trunchiuri de copac.
- adusese si "tencuise" zone intregi cu un material care se numea "fibra de plamier"... un fel de tesatura fibroasa, naturala, de care se agatau tot felul de plante parazite.
- la baza peretelui era construit un bazin... cascade si raulete diverse curgeau in toate directiile.
- avea sprinklere in tavan, cu care "facea ploaie".
- omul avea si instalatie de "ceata", cu care simula conditiile din zorii zilei.
- in acvariu erau niste pesti aiurea, no-name...
- in restul decorului erau zeci de mici broscute colorate (si otravitoare, cred).
Doi colegi din Constanta [dintre care unul, din pacate, nu activeaza pe niciun forum] au creat si ei un paludariu ce merita mentionat aici.
Am sa vorbesc maine cu ei sa vad daca putem posta niste fortografii.
Asteptam un raspuns...sa ne clatim ochii cu "productia locala"