[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
One aquarium 126l  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
one.melk
Unripe member

IP:

salut
ma numesc nicu si am venit aici sa-mi impart pasiunea cu voi. eu detin un cubulet de natura de 126l.
setup-ul are cam vreo 4 ani. am pamant jbl proflora, pietris 2-3 mm, 4 neoane de 18 w, un filtru aquaball intern si un incalzitor de 100w.
ca vietati: 5 guppy, 6 molly balon, 4 molly black, un betta, un neon negru, 2 sae, o pereche de xifo cu vreo 25 pui aferenti si inca vreo 4 pomaceeea.
plante: bacopa, cabomba, v. giganteea, hygrophila, echinodorus ozelot si niste moss.
decoratiuni: o buturuga mare, care nu se mai vede datorita moss-ului si cateva pietre, care deasemenea nu se vad datorita moss-ului.
fertilizanti feropol 24 knd imi aduc aminte, co2 din bomba si din cand in cand fac schimb cu apa de fantana.
neoane: 2 sylvania daylight, 2 aqua glo, program 12 ore pe zi cu 2 ore pauza.
filtru aquaball intern, modificat de mine - am pus vreo 50 g de carbune activ..cica face bine
schimbari de apa saptamanale, 25%. cam atat.

image

image

image

image

image

enjoy. astept comentarii si idei, caci vreau sa umblu la setup, 4 ani a stat suficient

This message was edited 1 time. Last update was at 11/11/2012 13:43:57

Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

one.melk wrote:...plante: bacopa, cabomba, v. giganteea, hygrophila, echinodorus ozelot si niste moss...

cred ca am vazut si vreo 2 fire de velisneria
eu cand fac poze la acvariu selectez optiunea <super macro>

daca te-ai gandit sa-l resetezi (banuiesc ca la asezatul plantelor vrei sfaturi), sa stii ca aici gasesti multe acvarii de vis dupa care te poti inspira, dar probabil ca trebuie sa te limitezi la mai putine tipuri de plante, din cazua dimensiunilor acvariului
eu, daca ar fi sa mi-l reamenajez, m-as orienta pentru un "covoras verde" + cateva elemente de decor gen buturuga si pietre

This message was edited 1 time. Last update was at 12/11/2012 00:26:20

Daca nu poti face mutari geniale, macar greseli fatale sa nu faci.
[Yahoo!]
one.melk
Unripe member

IP:

update

image

image

image

image

image

This message was edited 1 time. Last update was at 20/11/2012 13:45:17

babanukriss
Senior member
[Avatar]

IP:

salut si bine ai venit !!! imi place cum arata mossul....pentru faptul ca nu arata urme de alga si este foarte estetic,felicitari,
[ICQ]

Forum Index » Despre noi
Go to: