[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Easy carbo 65ron/l - max 2,5 l si filtru extern sh tetratec ex 700 150 ron  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
Matteo
Junior member

IP:

Buna,

Easy carbo 65ron/l+ tranport - max 2,5 l si filtru extern tetratec ex 700 in stare buna, furtune intregi (a functionat 2 ani fara nici o problema -il vand fiindca am facut un upgrade la jbl e1200-) 150 ron + o valva de rezerva.
[Yahoo!]
moto_The_Best
Junior member
[Avatar]

IP:

Matteo wrote:Buna,

Easy carbo 65ron/l+ tranport - max 2,5 l si filtru extern tetratec ex 700 in stare buna, furtune intregi (a functionat 2 ani fara nici o problema -il vand fiindca am facut un upgrade la jbl e1200-) 150 ron + o valva de rezerva.

salut m-ar interesa filtrul daca este exact asa cum zici , sa nu curga sa nu faca zgomot , il poti trimite si prin curier cu ramburs , eu sunt din bucuresti , mar interesa in afara de furtune ce mai ai la el, medii filtrante (daca sunt bune sau trebuiesc schimbate) merci mult

This message was edited 1 time. Last update was at 06/01/2013 23:03:53

[Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut,

Ma intereseaza un litru de easy carbo. Iti las detaliile pe PM.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
calin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Vezi ca ai PM.M-ar interesa filtru.

This message was edited 1 time. Last update was at 06/01/2013 21:58:25

[Acvarii 2019 url=http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/45626.page]
[Email]
moto_The_Best
Junior member
[Avatar]

IP:

calin wrote:Vezi ca ai PM.M-ar interesa filtru.

nu am primit nici un PM, am corectat greseala gramaticala , din graba am comiso
[Yahoo!]
calin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Pai autorul topicului are PM nu???Nu el ascris topicul-Matteo?

[Email]
baj
Member
[Avatar]

IP:

Topicul este deschis de 2 luni (01.11.2012),probabil produsele deja si-au gasit un nou stapan ...

image
moto_The_Best
Junior member
[Avatar]

IP:

scuze nu am fost atent , am crezut ca a raspuns Mateo , nou pe forum
[Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Sanse sunt sa mai aiba produsele astea, doar daca nu a discutat pe PM. Eu unul asa sper.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
calin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Alta data m-am invatat minte ca nu trebuie sa iau nici un produs fara sa fie probat inainte,merge nu merge.Adica detalii cum mi-ai spus dupa ,am mai taiat nu stiu cat ca tragea aer fals si alte detalii trebuiau puse la punct inainte de vanzare.Eu trebuia sa cumpar un produs care nu ca e frumos pe dinafara ci un produs care realizaeaza o functie in anumiti parametri.

[Email]
aLLLx
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Pentru ca thread-ul de feedback postat de tine s-a inchis imi permit sa iti raspund aici. Daca filtrul in cauza nu are defecte mecanice (e spart, carcasa sau alte componente) si daca pompa functioneaza iti garantez ca se poate repara fara a recurge la "carpeli" gen silicon, taiat furtune si infipt nu stiu pe unde sau mai stiu eu ce inventii. Vezi ca la rubrica hardware este o sectiune despre filtrele Tetratec unde este explicat cum se repara aceste filtre. Sper sa nu ma intelegi gresit, nu ii iau apararea vanzatorului in nici un fel, crede-ma ca stiu ce inseamna sa iei tepe mai alesc cand vorbim despre filtre Daca nu te descurci cu reparatia iti stau la dispozitie prin intermediul PM-ului cu orice fel de problema. Am un filtru Tetratec 1200 si crede-ma ca i-am demontat efectiv toate componentele, bucata cu bucata si nu e mare lucru de reparat.

This message was edited 4 times. Last update was at 21/01/2013 15:54:16

alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Va rog ramaneti "on topic"

Multumesc

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
calin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Legat de sfatul nu mai deschide topicuri dinastea in care am spus ce am patit (Eu m-am lamurit cum e cu secondhand-ul nu mai iau fara sa probez!!!) Eu nu am nici un castig de pe urma topicului care rapid a fost inchis.
Am vrut doar sa sesizez ca altii sa nu mai ia teapa!!ASTA ESTE!!

Proprietarul mi-a sugerat ca ar fi bine sa dau cu vaselina siliconata pe garnituri,eu personal la al meu nu fac asa ceva.

Si domnul Koala te-ai grabit repede sa inchizi topicul deschis de mine.Era asa complicat sa se adauge acolo La Reguli ,in urma unor situatii intalnite ar fi bine ca produsele in miscare sa fie probate!
Eu nu mai iau tzeapa ,am luat odata si gata ptr mine nu mai trebuie scris ptr altii ar fi OK.

Koala a scris:
2. Nu ne intereseaza sa promovam nimic, nu avem interese comerciale si nu privim cu ochi buni oamenii care intra aici (pe forum) doar cu intentia de "a face un ban".

[b]Daca ar fi asa ca nu ii priviti cu ochi buni
ati lasa deschis un topic dinasta -pus frumos sticky ca sa fie vizibil tot timpul nu dupa o saptamana sa "dispara".Si omului i-ar fi rusine sa ramana acolo cam multicel si altfel ar vedea o tranzactie stiind ca e vizibil tottimpul.CAND AI AJUNGE LA EL FILTRUL AR FI PROBAT de N ori deja ca sa fie sigur.Ii respecti pe alti si te respecti pe tine!

Totdeauna ne comparam cu te miri ce tari dezvoltate dar sa incercam sa ne luam dupa ei nu ne prea stresam.Vorba cantecului "Las-o bai ca merge-asa!!!LAS-O!LAS-O...!!!!..."

[Email]
eugenstanga
Junior member
[Avatar]

IP:

... vaselina siliconica/glicerina boraxata 10%/etc. nu fac altceva decat sa previna "imbatranirea" garniturii de cauciuc, expusa constant sub o anume presiune si/sau a apei, si prea putin pentru etansarea eventualelor racorduri

This message was edited 1 time. Last update was at 21/01/2013 22:12:18

Bobi Brasov
Member
[Avatar]

IP:

mama,ce se opareste lumea,proba unui produs daca vrei sa-,l cumperi ,e sa te duci la om acasa,proba,dai banu si la revedere!!! RESTUL SINT PRETENTII PE CARE TI LE ASUMI, CUMPARIND UN PRODUS DE PE FORUM SAU DOAR DIN POZE!!! CU STIMA!!!

Sa auzim de bine !
[Yahoo!] aim icon [MSN] [ICQ]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

calin wrote:... Si domnul Koala te-ai grabit repede sa inchizi topicul deschis de mine...

Totdeauna ne comparam cu te miri ce tari dezvoltate dar sa incercam sa ne luam dupa ei nu ne prea stresam.Vorba cantecului "Las-o bai ca merge-asa!!!LAS-O!LAS-O...!!!!..."

Dragul meu,

Incerc sa imi dau seama daca tu esti un tip care pricepe mai greu anumite lucruri, sau daca urmaresti doar sa faci scandal... inclin sa cred prima varianta, asa ca mai fac o incercare:

- E treaba TA, ca si cumparator, sa verifici cu mare atentie tot ce cumperi!!!... e valabil si pentru lucruri cumparate din magazin, asa ca la "second-hand" trebuie sa casti ochii mult mai abitir.
- Nu inteleg problema ta... chiar este adevarat ca garniturile de cauciuc se ung cu vaselina siliconica / glicerina pentru a evita imbatranirea si craparea lor... asa se face la toate filtrele!
- Inteleg ca ne certi pentru ca nu ti-am scris noi pe forum, negru pe alb, ca TU trebuie sa verifici marfa pe care dai banii... mie mi se pare putin ridicola aceasta pretentie a ta, nu te supara!

Ca sa nu o mai lungim:

1. Citeste cu mare atentie Regulamentul dupa care functioneaza acest forum: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/59.page
2. Incearca sa numeri cate abateri (de la acel Regulament) ti-au reusit deja .
3. Considera ca acesta este un avertisment pe care il primesti de la mine...

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)

Forum Index » Vanzari
Go to: