Am zis ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat asa ca fac un update cu evolutia acvariului si schimbarile pe care le-am facut!!
In momentul de fata mai am 6 scalari (3 marmorati, 2 galbeni si unul negru), 2 ancistrusi si un nou locatar surpriza pentru care sper sa nu imi iau multe bobarnace insa nu am rezistat tentatiei !! Mi-am dorit acest peste de cand ma stiu dar nu am avut niciodata conditiile necesare pentru dansul!! Ramirezii,neonii si cory s-au reintors in acvariu de 125 de litri!!
Nu am mai postat insa m-am documentat destul de mult si ca sa evit neplacerile la schimburile de apa cu toate ca am un bazin de 500 de litri in care sta apa inainte sa" urce pe tzeava" am decis sa urmez instructiunile domnului koala si am achizitonat un filtru dublu de 10" in care stau 1 bucata bumbac si 1 bucata carbune activ !! Apa din bazine o scot cu ajutorul unei pompe submersibile de la jbl!!
Astept sa vad daca recunoaste cineva noua achizitie din pozele mele si asa neclare(cel cu negru de jos-stanga poza din mijloc ) ...si astept criticile constructive si distructive!!!
@scorpionul am cumparat si prizele pana la urma iar problema cu caldura s-a rezolvat cu lasarea capacelor din fata spate intredeschise ms pt pont!!
Am adaugat si un filmulet ulterior la edit:
http://www.youtube.com/watch?v=jRFm6kn4mjE