Pana la urma nu am plantat inca HC si nici nu am scos inca bonsaiul afara intrucat mopanul pe care urmeaza sa-l introduc in nano inca nu a tras destula apa si tinde sa pluteasca, inca il tin separat la "inmuiat".
Pe de alta parte algele au disparut cu totul din bazin si pe moss si anubiasi se vad usoare urme de stres in urma aplicariii tratamentului cu apa oxigenata respectiv moss-ul a devenit mai intunecat la culoare, nu mai e verde viu, iar la anubias vad cate 1-2 frunzulite care pe jumatate au devenit maro, parca ar fi arse.
De luni seara am facut o aditie de NO3 pana la nivel de 10 ppm si PO4 pana la nivel de 0.9 ppm in bazin si am crescut nivelul de lumina de la 6 la 8 ore pe zi, in acelasi timp am introdus is cele 3 poturi de HC (fara a le fi plantat direct cu ambalaj) in bazin pentru a se mai intrema putin, CO2 zumzaie fericit in reactor iar indicatorul de nivel imi arata ca e suficient spre in exces, conditii in care HC-ul a inceput sa perleze la lumina "ledurilor...."

vezi update-ul facut la pozele din linkul de mai jos respectiv ultimele 3 poze. Scuze dar sunt facute cu telefonul...
In acelasi timp am continuat si cu fertilizare micro de la JBL Ferropol si Ferropol 24. sunt chiar curios ce se va intampla ma umplu iar cu alge sau nu?
https://picasaweb.google.com/117577193222203308995/NanoSept2012
O seara faina
Radu