[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Malawi proiect nou  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
dorin_t20
Junior member
[Avatar]

IP:

o intrebare......din cate am citit pe forum...prin unele posturi....se zicea ca nu e indicat sa faci ascunzatori la malawi?.......setup-ul meu e plin de grote......dar magandeam sa renunt la ele.....asa ii fortez sa stea mai mult pe afara....ca se cam ascund

ma bate gandul sa fac o curatenie mai generala......ca nu am facut de vreo 6-7 luni.....numai intretinerea saptamanala ......ceva sfaturi? e indicat sa spal nisipul?

ma gandeam sa trec toata apa printr-un filtru perlon....si s-o pun inapoi in acvariu .... am cam multe chestii in suspensie prin apa....desi am un filtru intern destul de mare si puternic (un powerhead de 1200l/h pus pe un burete , bolborositor, cel mai mare gasit 10/10/25)

cam aste imi sunt planurile....

malawi project
dan_florin
Membru de baza

IP:

Salut! Imi permit eu sa-ti dau ceva sfaturi legate de intrebarile tale. Chestia cu grotele e ca intradevar pestii tind sa se ascunda mai tot timpul, dar in cazul in care ai agresivitate crescuta in acvariu, e bine sa ai locuri in care pestii mai slabi se pot retrage. Nisipul nu trebuie spalat, e mai mult decat curat dupa atatea schimburi de apa si aspirari. Succes!

[Email] [Yahoo!]
dorin_t20
Junior member
[Avatar]

IP:

pana la urma am facut doar o curatenie putin mai strasnica decat cea normala, iar pietrele le-am cam aranjat pe nisip, nu le-am mai suprapus, oricum stiu ca o sa sape ei sa-si faca ascunzatori dar macar acum sunt mai mult timp in innot decat erau inainte.

in rest s-au cam linistit nu se mai ascund cand ma apropii de acvariu, chiar vin spre mine cand ma apropii, ceea ce ma face sa ma bucur. Acum am activitate cand ma uit la acvariu, inainte era cam liniste,stateau mai tot timpul ascunsi.

probleme de agresivitate chiar nu am observat, e liniste si pace.

mersi de raspuns.

malawi project
dorin_t20
Junior member
[Avatar]

IP:

aici un scurt video .

Si ca sa mai tin lumea la curent, de vreo 3 zile am scos a doua tura de pui de la acei msuli yellow tail.... prima tura de puiutiau aproape o luna....si destul de marisori.

malawi project

Forum Index » Cichlidae
Go to: