[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutari de la un user nou!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
valentin66
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut, ma numesc Valentin si sunt din Bucuresti. Primul acvariu l-am avut pe la 12 ani (cred! ) populat cu guppy si xifo. S-au schimbat ceva ape de atunci, acum am un acvariu 60L cu Carassius auratus, Trichogaster Trichopterus si ... guppy. Prietenul cel mai nou este un Hemichromis bimaculatus, care traieste singur deocamdata. Marimea la care au ajuns caraseii m-a facut sa ma hotarasc sa trec la un acvariu mai mare (150, 200L cred ..), potrivit pentru ei. Si uite asa am ajuns pe aici! Inca nu ma laud cu nici un proiect ambitios, vedem ce aduce vremea, vremurile ..
Cu stima,
V
[Yahoo!]
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!
[Yahoo!]
Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

valentin66 wrote:... acum am un acvariu 60L cu Carassius auratus, Trichogaster Trichopterus si ... guppy. Prietenul cel mai nou este un Hemichromis bimaculatus, care traieste singur deocamdata. Marimea la care au ajuns caraseii m-a facut sa ma hotarasc sa trec la un acvariu mai mare (150, 200L cred ..)...

Cred ca trebuie sa te misti mai repede, sa muti carasii intr-un bazin mai mare si fara guppy si gurami; apropo: n-au inceput guppy sa ciguleasca innotatoarele carasilor?

Daca nu poti face mutari geniale, macar greseli fatale sa nu faci.
[Yahoo!]
valentin66
Junior member
[Avatar]

IP:

Pai .. se inteleg bine. Desi carasul mascul a ajuns cam pe la 20 cm, nu se leaga de loc de vecinii de acvariu, adica de guppy. Poate si pentru ca au crescut impreuna si pentru ca nu prea duce lipsa de nimic ( doar de spatiu). Guppy sunt in goana permanenta dupa femele (ca iepurasii), iar altceva nu prea ii intereseaza. Iar guramii .. masculul are monopol pe 2/3 din acvariu, i-a lasat femelei o treime, dar nu-si manifesta agresivitatea fata de ceilalti pesti. Asa ca totu-i vis si armonie .. Mai este putin, in week-end vor trece intr-nu acvariu pe masura. Acum este la ciclat.
[Yahoo!]
valentin66
Junior member
[Avatar]

IP:

Carasi s-au mutat intr-un acvariu de 130L, asa ca acvariu de 60 s-a mai aerisit!

image
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: