[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Probleme cu melci asasini  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
sclaudiu4
Unripe member

IP:

salutare, acum cinci zile am cumparat 3 melci asasin si 3 zile iam vazut dar de 2 zile nu iam mai vazut deloc si iam observat ca uni se bagau in pietris si in nisip , melci asasini ii mai tin cu 3 pomacea mici si 18 pesti si 1 planta si as vrea sa va intreb oare ce sa intimplat cu ei au murit ?
crimson
Member

IP:

Salut, anatome helena se ingroapa in substrat cand e satul, asa faceau si ai mei, nu ii mai vezi cu zilele... papa 1-2 meclci in functie de deimensiunile acestora si dispar 1-2 zile sa isi faca siesta, mai ies la vanatoare, se mai ingroapa... cam asa le e obiceiul, dar cred ca vei ramane in curand si fara pomaceea
antikaaliv
Junior member
[Avatar]

IP:

crimson wrote:Salut, anatome helena se ingroapa in substrat cand e satul, asa faceau si ai mei, nu ii mai vezi cu zilele... papa 1-2 meclci in functie de deimensiunile acestora si dispar 1-2 zile sa isi faca siesta, mai ies la vanatoare, se mai ingroapa... cam asa le e obiceiul, dar cred ca vei ramane in curand si fara pomaceea

depinde cat de mari sunt pomaceea, asasinii mei am observat ca nu se ating de alti melci de aceleasi dimensiuni sau mai mari...
cat despre disparut... sunt aproape sigur in substrat sau ascunsi prin acvariu...cum zicea si crimson, ii vezi doar cand ies la "agatat"...
crimson
Member

IP:

eu am bagat un ramshorn de dimensiuni considerabile(avea dimatetrul de vreo 5cm) cu ei, vreo luna nu s-au atins de el ca aveau altii mai mici.. dar dupa o luna

This message was edited 1 time. Last update was at 13/09/2012 14:55:43

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: