[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Hello hello!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Andpop
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salut! Sunt Andrei si, desi am contul de ceva timp, nu m-am incumetat decat acum sa ma prezint. Dupa o absenta de 1 an de acvaristica, incerc sa reinviu pasiunea ca sa zicem asa... Cresc pesti de mic (tatal meu invatandu-ma cele necesare atunci). Acum mi-am luat un acvariu relativ mic, de 60l, el urmand sa fie populat in cursul zilelor urmatoare. O mica dilema: am lipsit pentru studii afara si am observat ca pet shop urile familiare s-au mutat sau inchis (cum e cazul magazinului din zona Muncii, al domnului Oprea). Intrebarea mea e urmatoarea: s-au si deschis altele? Si daca da, unde. Cu problema asta.. alegerea speciilor e oarecum limitata (sau mi se pare mie ).

http://www.youtube.com/channel/UCC5k3cGRBrdtKk475MWMDHA

http://www.flickr.com/photos/97357370@N05/
Pretorians
Membru de baza

IP:

Salut bine ai venit -
Petshopuri gasesti pe toate drumurile - Hornbach fiind un magazn mare care se ocupa de acvaristica.
Si nici speciile nu sunt putine .
Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Andpop wrote:Intrebarea mea e urmatoarea: s-au si deschis altele? Si daca da, unde. Cu problema asta.. alegerea speciilor e oarecum limitata (sau mi se pare mie ).

cum ti-a recomandat colegul nostru, merita vazute cele din Hornbach, dar exista unul mare si langa Auchan-ul din Militari.
si exista, mai nou (aparut in timpul cat ai lipsit din tara) o expozitie acvaristica in Herastrau (Reef)

Daca nu poti face mutari geniale, macar greseli fatale sa nu faci.
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: