IP:
Sper ca in 2-3 saptamani sa prinda o culoare mai draguta. Deocamdata e culoarea cum se vede in poza ...insa tare cred ca trebuie sa fie mult-0mult mai rosu
IP:
Aseara am zis ca ma apuc de ucis aiptasii ... si-am tot ucis pana m-am plictisit ... cu Aiptasia-X de la Red Sea.
Le-am lasat sa dospeasca vreo 2 ore fara curenti, fara recirculare.
Azi, de dimineata, balaurii mari, aveau gurile sudate dar corpul intreg ... ma gandesc sa le ard gurile continuu ..poate s-or plictisi sa mai invie si or muri de foame
This message was edited 1 time. Last update was at 19/02/2014 08:29:20
Pe mine personal nu m-ar durea asa de mult de viermi penati ca nu am decat de-aia mici mici si albi.
Dar cand vine vorba de corali... acolo nu e bine!
Pacat, e un peste foarte frumos!
Eu din ce am citit, nu se ating de corali, doar de penati si de aiptasia… Si am vazut la multa lume Chelmon in acvariu cu corali, chiar si PetShopul pe care il frecventez are 1 in display tank. Toata chestia e sa manance, pt ca e un peste mofturos, si dupa cum stim, fiecare peste are personalitatea lui
This message was edited 1 time. Last update was at 19/02/2014 22:55:04
O spui de parca ar fi iesit un dezastru. Filmul a iesit foarte bine si subiectul a ajutat mult Trebuie doar sa faci miscarile si zoomurile mult mai lent (mai ales in HD).
„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
IP:
Multumesc, Lucian. Adevarul este ca filmarea e facuta cu telefonul ... si e destul de greu (parca nu mi-am baut dusca) Focusul se face automat ...data viitoare ma misc mai incet
This message was edited 1 time. Last update was at 22/02/2014 23:19:25