[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
nelamurire  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
gremlin27
Member
[Avatar]

IP:

salut
recent mi-am schimbat filtrul si sistemul co2 si am o nelamurire, poate reuseste cineva sa imi dea un raspuns concret
filtrul este un resun magi 700 cu 2 medi de filtrare 1-burete 2- carbune
co2 este jbl proflora bio80 atasat la bomba cu drojdie reteta fara gelatina(apa zahar si drojdie)scoate cam o bula pe sec.
ideea este ca din cate stiu eu dak bag co2 nu mai trebuie bagata nici o bula de oxigen ci e de ajuns o valuire a apei la suprafata,bun asta s-a rezolvat cu ajutorul filtrului care are un chit de sprincler
dar mie totusi mi se pare ca nu se oxigeneaza apa destul fiindca pestii respira destul de repede.

ceva sfaturi dak se poate???
SunshIne
Member
[Avatar]

IP:

E de la CO2. Cumpara un test pt CO2 permanent si monitorizeaza nivelul de CO2 din acvariu!

Nimic nu e intamplator!
[Yahoo!]
gremlin27
Member
[Avatar]

IP:

stiu ca e de la co2 treaba cu valuirea apei la suprafat nu sunt eu prea lamurit,am prieten care baga si oxigen si co2 si merge totu prerfect,ii cresc plantele zici ca iau steroizi
si nu are nici un test, face totu dupa ochi si comportamentul plantelor si pestilor

This message was edited 1 time. Last update was at 01/07/2012 18:32:17

stefanp
Moderator

IP:

O bula pe secunda care e dizolvata cu ce? Cat de mare e acvariul?
Ia mai bine un test pt co2 si vezi ce concentratie ai in apa. Sau, opreste o zi co2-ul si vezi daca pestii fac la fel.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
gremlin27
Member
[Avatar]

IP:

acvariul e de 6ol si e dizolvat cu difuzorul de la proflora bio
80.
pai cam asta ar fi cea mai buna varianta un test permanent de co2 si gata
merci

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: