Author |
Message |
fakemoth
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 27/06/2012 18:33:44
![[Up]](/forum/templates/default/images/icon_up.gif)
|
fakemoth
Junior member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/a749e38f556d5eb1dc13b9221d1f994f.png)
IP:
|
Buna, nu stiu unde sa mai postez ca sa intreb de Apistogramma, nu imi vine sa cred ca nu gasesc niciunde de luni de zile, inclusiv acest anunt este mort de la postarea lui http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20716.page Sa nu mai aud va rog de... hai sa le spunem... " molushte.ro" de prin Transilvania sau "ep ot.hu" din Maghiaria...
Pauza de nervi antismenari online _______________________________ --- credeam ca nu mai pun botul de ani de zile la fente pe web, mai ales ca ma ocup cu IT&Web&Stuff, iar tanar fiind in hardware am vazut schema asta de amu 10 ani in care tu nu ai nimic dar vinzi tot. Ca si motiv al scarbei de respectivele "shop-uri online" as mentiona faptul ca sunt doar online si nu prea shop-uri, pt. ca niciodata nu au avut nimic, de la plante (poate doar elodeea? lol), accesorii, vietati. Mai mult, nu raspund la mailuri si comenzi, sau alte postari online pe la ei, sterg comentariile publice (in care se intreba doar de marfa "prezenta" pe site, deci nu cu vreun motiv ok, in schimb culmea marfa inexistenta tot nu o eliminau desi ei operau frate online!) nici la telefon (cu ungurii nu am incercat ca nu stiu limba) samd.
Asa ca am facut-o pe aia urata, cu ocazia unei vizite in CJ mi-am trimis sotia sa cumpere direct de la ei, cu instructaj si ditai lista plus ceva pt naitsirc de aci de pe forum - cand colo evident ca nu aveau nimic si ca sa vezi - este doar o buda. Iar eu m-am aruncat in aceeasi zi in Debrecen impreuna cu daedal tot de pe acest forum - acolo parca era mai ok faza, insa tot mai nimic din ciclidele dwarf americane desi au 2 pagini de ele online frate, si o mai si actualizara in aceeasi zi! Aveau, hmmm, un bazin de cacatuoides care erau toti masculi iar o generatie intreaga mai in varsta cu un ingrozitor defect genetic. Asa ca am luat totusi 3 din cei buni ca sa nu mor prost ca am mers am-moak pana in Magyarland ca sa iau si ceva amenda fmm.
Ufff, sry de defulari insa eu cred ca trebuie sa stie lumea cum o fac lata acele site-uri de care nu scapi la search in google ca de paduchi. Nu de altceva dar ca sa nu se mai astepte nimeni la nimic de la ei (intre ei): "ce conteaza ba, baga acole de toate pe site, pune si niste Apisto ca is colorati si fura okiu poza; nu conteaza ca nu avem, daca tot intra vreun mumu sau cata in goagal dupa ele, batar da de cumpara un caras de 1 leu, hahaha fraierii!".
Anyway acum mi-ar trebui cateva femele de cacatuoides basca tot ce am postat la Cumparari, din link-ul de mai sus. Cineva?
This message was edited 4 times. Last update was at 27/06/2012 18:47:02
|
Don't take in vain the name of /root! |
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 27/06/2012 22:06:09
|
stefanp
Moderator
IP:
|
Ti-am trimis pe pm numarul de telefon al unui domn din Iasi ce avea apistograme la vanzare intr-o vreme.
Suna-l si intreaba-l daca mai are.
|
Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank
Romanian Aquascaping Contest 2016
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
calin_gherman
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 28/06/2012 21:58:38
|
calin_gherman
Ultra High Member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/182e6c2d3d78eef40e5dac7da77a748f.jpg)
IP:
|
Prietene, eu iti inteleg frustarea vizavi de mentinerea in stoc al unor produse care nu mai exista, dar referindu-ne la molushte.ro, cum plastic te-ai exprimat, faci o mica, mare greseala. Zic asta fara sa le tin partea, dar te pot anunta ca acu' o saptamana chiar aveau in bazine cele doua specii de Apisto. Nu stiu cand ti-a venit sotia la Cluj, dar se vede treaba ca te-ai miscat incetuc ptr ca au trecut ca painea calda. Da, adevarat, eroarea lor ca nu au reactionat rapid sa le scoata.
Cat priveste supararea ta fata de practica asta, stai calm. Nu vine de la noi ci de la fratii nostri mai mari, nemti, americani, francezi, etc....de nu stiu cate ori am comandat pe aquaristic.net produse care le figurau pe stoc si-n loc de 7-8 zile ne tineau cate 4-5 sapt pana dadeau comanda si le venea cate ceva si intr-un final trimiteau comanda catre Ro....ca sa nu mai zic ca eram intr-un pet shop din Chicago care pe net figura ca are ceva reductor smecher de CO2, iar in magazin nici vorba...In concluzie, practica este laaaaarg raspandita, iar incrancenarea ta fata de "onlinele" romanesti nu se justifica.
|
http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817 |
|
 |
fakemoth
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 29/06/2012 08:17:44
|
fakemoth
Junior member
IP:
|
Do not do this shit again - nu incerca "prieteneste" sa imi explici ce greseala fac pentru ca nu fac. Sunt exact ceea ce sunt, eu ii tratez cum ii tratez si ma exprim despre ei cum cred de cuviinta. Pentru ca pe mine unu m-au imbarligat de fiecare data. Deci e un dat, chiasmic asa, care nu prea se schimba usor - si la care nu are nimeni nimic ce spune. Si nu dilua faza spunandu-i "eroare" si nu "practica penala" cu postatul/scos-ul produselor pe site. Tu intelegi ca ai nu au nimic din mii de produse, poate mai multe, sau ai alte motive sa ii aperi? De aceea am vrut sa mergem la fata locului macar sa nu ma mai tot tromboneasca nu stiu ce linge-blide. Si chiar imi permit sa te corectez ca sincer am facut mai multe shop-uri online si cunosc mai multi operatori, chiar de cate ai vizitat tu.
Ca lamurire si mai mare, desi preluata de la alti jenanti din vest, e clar, nu ca smartocilor de la noi nu le-ar fi dat de la sine prin cap, in timp faza s-a reglat in romania. Shop-urile, unele care chiar trageau clape mai urate pe vremi acum isi fac titlu de cinste postand si info despre disponibilitatea produsului. Stii de ce? Ca se prinde lumea cine esti de aia, daca umbli cu brasoave, pardon clujence, pardon nu mai umblu nici cu de alea  !
In plus mi se pare chiar lame sa aperi astfel de practicieni, nu mai fa nici asta ca sfarsesti in aceeasi... hmm mancare de peste. Incrancenarea mea bine spus exista si va ramane, fata de toate aceste chestiuni care ne fac atat de... romani... simplu. Iar profesional eu chiar ma comport asa, prima consultanta care o ofer clientilor de shop-uri:
-nu minti despre stoc, livrare, pret niciunde nicicum ca o musti in timp rau de tot;
-nu lasa sa iti scape un mail sau un telefon ca e echivalentul intorsului cu fundul la client;
-ce poti vinde doar aia posteaza - daca nu o faci esti un escroc si nu conteaza atat stocul ci disponibilitatea - pui si ce nu ai evident, dar sigur numai ce poti livra, cu un termen acole sa stie prostu.
OK depasita, mie o sa te rog eventual sa imi raspunzi cine are Apisto in acest post si nu sa continui pe alta directie foarte flamboianta sa ii zicem, pt. ca am obiceiul sa raspund lumii asa cum sunt tratat.
|
|
 |
daedal
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 29/06/2012 21:09:46
|
daedal
Junior member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/257deb66f5366aab34a23d5fd0571da4.jpg)
IP:
|
MOLÚSC? ~?te f. 1) la pl. Încreng?tur? de animale nevertebrate, cu corpul moale, lipsit de schelet intern, la unele acoperit de o cochilie. 2) Animal din aceast? încreng?tur?. /<fr. mollusque, germ. Molluske
so, to state my point: nu conteaza cat de raspandita e practica molustelor, tot inselatorie se cheama. ok, in .ro e loc comun, dar asta nu inseamna ca noi, consumatori "europeni". trebuie sa inghitim orice. Si culmea, se asteapta ca intr-o afacere in mediul virtual sa scape fara repercusiuni. Pai, dragi telespectatori, imi voi dedica 5 min. pe zi pentru a-i demasca pe toate forumurile de acvaristica. acvaristica e un hobby inainte de o afacere, nu te nevertebrezi in placerea omului. punct
careva din cluj sa posteze o fotografie de la moluste, pt. dixtractia forumului. va asigur ca va fi entertaining. cat despre ungaria, ...molusca lor. nu va obositi. incep sa am o parere buna despre cele doua petshopuri din cartierul meu.
This message was edited 2 times. Last update was at 29/06/2012 21:12:37
|
ce a fost mai inainte? pestii sau acvariul?
|
|
 |
deSCALAR
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/06/2012 16:14:38
|
deSCALAR
Junior member
IP:
|
Pun si eu un post si o sa ziceti ca deh, asa-i romanu' - eu incerc sa nu .... impotriva vantului
ce am comandat pana acum de pe nevertebrate a fost de calitate, molusca, hardware sau ce-o fi fost
de fiecare data am dat de bariera: nu este pe stoc (chiar si in cazul in care pe site era specificat clar: in stoc, livrare 1-2 zile, de fapt trebuie asteptat 2 sapt), dar asta e (nu zic asta doar asa, ca-s roman si n-am ce face), cand am avut urgenta la ceva am anulat comanda si gata, cand am avut timp de asteptat am asteptat, au unele produse de negasit altundeva, inclusiv debrecen ca e aici aproape, iar la preturi sunt cei mai buni de pe piata la multe (din nou paralela - la jumate fata de unguri)
concluzie: fiecare e liber sa aleaga, nu astepti, cumperi din DE si platesti transport, tii la buzunar? atunci astepti
daca ar scoate de pe site ce nu au in stoc, site-ul probabil ar fi gol sau fie undeva la 25% populat de poze si toti ati zice: vai, ce oferta slaba pe site-urile romanesti
|
|
 |
daedal
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/06/2012 16:27:42
|
daedal
Junior member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/257deb66f5366aab34a23d5fd0571da4.jpg)
IP:
|
cand apelezi la un magazin on-line o faci sau pentru ca nu gasesti ce cauti la tine in oras, sau pentru ca au preturi mai bune. din punct de vedere al preturilor nu e cazul sa lauzi molushtele alea ca toata lumea poate verifica si vede ca nu faci niciun gheshft banesc cu ei. si oricum e absolut fals ca la unguri e mai scump. oricum, acelasi slime si la ei. pe de alta parte, daca vrei ceva ce nu gasesti la tine in oras, ce faci? ...sau cumperi online si astepti marfa pana le creste coloana vertebrala, sau, cum ai zis, pana iti creste barba de doua saptamani... sau te uiti pe site si mai dai si banii pe un drum, ca deh, se merita, iti zici... singura greseala a lui fakemoth e ca nu a intrebat mai clar pe mumii aia daca stocul de pe site e real sau fals, respectiv ca nu putea sa creada ca un site care iti ia ochii se rezuma la un cotetz de dimensiunea unei toalete, greseala explicabila doar prin faptul ca omul crede ca o afacere on-line trebuie sa respecte niste principii ca sa reziste pe piata. `iar cu nargumentul cu oferta pe site-urile romanesti, poti face peste noapte un site si poti sa pui pe el la vanzare pui de dinozauri si asa oferta chiar nu o bate nimeni...
This message was edited 5 times. Last update was at 30/06/2012 16:41:25
|
ce a fost mai inainte? pestii sau acvariul?
|
|
 |
flyer01
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 01/07/2012 20:56:39
|
flyer01
Membru de baza
![[Avatar]](/forum/images/avatar/d02e9bdc27a894e882fa0c9055c99722.jpg)
IP:
|
@fakemoth
Sincer nu iti inteleg fustrarea si modul de exprimare...
Comunitatea acestui forum este exceptionala si este plina de oameni care ajuta cu placere cand este posibil,nu e ok sa incepi sa ironizezi daca nu a raspuns cineva la postul tau iar apoi sa folosesti un limbaj neadecvat cu un membru (care face parte din elita) care ti-a vorbit frumos...
In legatura cu oamenii de la site-ul respectiv,eu acum o saptamana am revenit in tara si am gasit la ei Apistogramma Viejita si Apistograma Agassizi double red..
Am vorbit cu ei pe messenger si mi-au spus ca pot aduce la comanda o gramada de apistograme si pot aduce si alte ciclide pitice si alte specii la comanda.Uite lista cu ce apistograme pot aduce :
Apistogramma agassizii dopp.rot
Apistogramma agassizii fire rot
Apistogramma borellii
Apistogramma cacat. orange
Apistogramma cacat.doppelrot
Apistogramma hongsloi
Apistogramma nijsseni
Apistogramma panduro
Apistogramma sp.opal
Apistogramma viejita
In legatura cu update-ul la stocuri,nu inteleg de ce te macini atat,daca ai nevoie de ceva neaparat,pune mana pe telefon si suna,iar daca ai de gand sa faci un drum la magazinul respectiv,suna inainte ca sa nu te duci degeaba.
Eu unul de cate ori am dat o comanda la ei si se intampla sa nu fie pe stoc produsul ma sunau imediat cum dadeam comanda,si rezolvam civilizat problema....
|
|
 |
fakemoth
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 03/07/2012 22:42:33
|
fakemoth
Junior member
IP:
|
@flyer02 Ma aflu pe acest forum la fel ca tine, din aceleasi motive si sunt de acord, altfel nu mi-as mai bate capul si nu as mai lupta ca tocmai aici sa nu fie minimalizate baiurile astea. Frustrarea este bine explicata, modul de exprimare, ce sa faci trebuie sa imi dai cu un ciocan peste degete ca sa il dregi. Faza cu civilizatia, shopul online si altele sta cam asa, copy/paste de pe mail, la ultima renuntata la ei (btw am renuntat sa mai sun dupa ce am sunat la ei 2 zile... nu am mai sunat in ultimele 3-4 inainte, omfg, si deci intr-adevar nu am vorbit cu ei live ca tine si uber tehnologia mess-ului, sper ca am sters datele mele nu de altceva da ca sa nu imi ia cineva cnp-ul... (hah):
Buna ziua, va rog sa anulati comanda de mai jos intrucat este un pic cam prea mult 3 zile fara nici un telefon sau macar un e-mail din partea dvs... Va rog sa imi spuneti totusi insa daca ati primit marfa din comanda xxxx (inca valabila), daca ati trimis ceva, daca nu cand, samd. Haideti va rog duceti un proces de vanzare pana la capat, tineti legatura cu clientul, nu lasati lumea cu ochii in soare, jucandu-se pe web de-a pusul in cos produse inexistente. Este minima politete.
O zi excelenta.
Protejati natura, folositi web-ul! Please do not consider printing this message. There is no need to, we don't use faxes ;)
On xxxxxxxxxxxxxxxxxxx, Administratia Nevertebrate.ro wrote:
>
>
> Numarul comenzii: xxxx
> Defalcare: http://www.asdfasdfasdfasdfasd.ro
> Data comenzii: ???
>
> Va rog sa adaugati si acestea la comanda precedenta. Conform intelegerii telefonice insa ne vom auzi maine pentru a stabili exact ce ramane si pentru a vedea ce plante puteti livra din cealalta comanda.
>
> Produse
> ------------------------------------------------------
> 3 x Nisip Dekoline Nero (yyyyyyyyyyyyyyy) = 119,04RON
> Sub-Total: 119,04RON
> Curier Rapid FanCourier (Livrare in 24-48h in orice colt al tarii): 34,00RON
> Tax: 23,04RON
> Total: 153,04RON
>
> Adresa de livrare
>
> Adresa de facturare
>
> Metoda de plata
> Plata la ridicarea coletului
Ca si aluzie la afaceristii online: lapatruace. po/ medicalstore. po/ zoostore. po/ au cam aceeasi problema cu stocurile... , cum spunea daedal "Traiasca Binjul!", ca sa vezi... sau mai bine sa o lasam totii balta pe acest forum si mergem pe aqua........ro ? lol Si terminam astazi cu flame-urile?
Inca nu am inteles:
-ce spui de fapt?
-de ce spui?
-de ce imi spui mie mai ales?
-de ce vorbesti despre civilizatie?
-de ce intro-ul lamentabil in care chiar nu era nevoie sa se(a)duci poporul forumar in discutie, doar ca sa nu te improaste cu ceea ce sunt ei improscati? Ar mai fi o doua, dar mai am niste bere la mici  si ma duc sa mi le lamuresc cu universul
This message was edited 9 times. Last update was at 04/07/2012 13:09:05
|
|
 |
Porcu
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 04/07/2012 09:32:28
|
Porcu
Faraonu'
![[Avatar]](/forum/images/avatar/506111854018ad6fd51f0.jpg)
IP:
|
Eu zic ca ajunge "agitatia"  . La ce foloseste atita energie risipita pentru nimic?
Incearca sa ai o atitudine mai "soft":
" nu-mi convine cum ma trateaza un comerciant nu-i nimic, nu mai apelez la el si gata, fara incrincenare, fara suparare, e afacerea lor, bani lor, managementul lor, marfa lor".
E mai bine pentru linistea ta  .
|
Poze: ... Poze cu plante |
|
 |
fakemoth
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 04/07/2012 12:05:14
|
fakemoth
Junior member
IP:
|
Corect  ! Si asa si fac de obicei. Ma gandeam doar sa ii corijez pe web, acole unde ii doare si m-am luat cu valul cand am vazut ca unii incearca sa ii apere - nu au de ce, chiar nu au de ce.
|
|
 |
flyer01
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 04/07/2012 13:04:49
|
flyer01
Membru de baza
![[Avatar]](/forum/images/avatar/d02e9bdc27a894e882fa0c9055c99722.jpg)
IP:
|
Nu le ia nimeni apararea,eu ti-am spus in alte cuvinte cam ce ti-a spus Porcu pe scurt ;).Asculta de ce spune dansul ca stie bine ce zice;)
|
|
 |
fakemoth
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 04/07/2012 13:11:55
|
fakemoth
Junior member
IP:
|
So... case closed. Hai sa vedem ce putem face cu ciclidele dwarf sud-americane, sa le ajutam sa invadeze Transilvania
|
|
 |
rick
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 04/07/2012 16:20:58
|
rick
Senior member
IP:
|
Nu inteleg de ce esti asa incrancenat si spui ca nu gasesti ciclide pitice in Romania.
Pe acest forum la vanzari sta de luni bune anuntul "Laetecara dorsigera si Endler Black Bar clasa N ".
Daca chiar doresti ciclide pitice te invit sa ma contactezi. Sigur vei fi servit.:-) Eu unul doresc sa ajut ca "ciclidele pitice sa invadeze Transilvania". Tu vrei?:-)
This message was edited 1 time. Last update was at 04/07/2012 16:23:24
|
|
 |
fakemoth
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 04/07/2012 16:57:49
|
fakemoth
Junior member
IP:
|
Pai ca am cautat tot Apisto (si in search) si nu am gasit. Asta nu e motiv de renuntat pentru ca uite ca fac rost  nu? Ai un pm de la mine, ms mult!
Femele de cacatuoides poate vinde cineva?
This message was edited 1 time. Last update was at 04/07/2012 16:59:41
|
|
 |
|
|
|