[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Mai multa lumina!  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
sonyk
Junior member

IP:

Momentan am un neon pe care scrie 8w la cei 47 de litri nici nu se simte e bezna totala!eu am capac de sticla cum fac sa prind niste becuri economice?si mai am o problema daca becul sta lipit de sticla nu crapa capacul???cum fac?poate sa vina cineva cu niste idei practice?o sa arat si niste poze cu capacul!
[Email] [Yahoo!]
sonyk
Junior member

IP:

o schema cu capacul si dimensiuni!
http://forum.softpedia.com/index.php?act=module&module=gallery&cmd=si&img=4309
tot nu reusesc sa bag o poza!in fine asta e linkul
[Email] [Yahoo!]
sonyk
Junior member

IP:

image
[Email] [Yahoo!]
pentax
Junior member
[Avatar]

IP:

Fai un capac calumea ! unde sa iti pui frumos instalatia electrica . La volumul ala nu te costa prea mult .
Neonul tau cum sta ?direct pe capacul de sticla ?

Numa' bene !
sonyk
Junior member

IP:

nu(,) deci neonul sta in interiorul capacului! pai si din ce sa fac capacul? ca anu(l) asta am si bac-ul si nu prea am timp de constructii. asta e intrebarea mea! becurile economice degaja atat de multa caldura in cat sa crape capacul??
ma gandeam sa iau 2dulii in care sa pun doua becuri economice si sa fixez duliile orizontal spate in spate pe o bucata de ceva ca(-)sa nu stea exact lipit de geam?

editat de razvan
pui!!! tu dai bacul anul asta????
si ai pretentii sa treci la romana?????
inca un post ca asta, si esti out....
punct
[Email] [Yahoo!]
sonyk
Junior member

IP:

de ce te legi nu mai de mine?nu te supara, dar nu injur nu vorbesc ca pe mirc cu k sh tz etc...... chiar asa deranjanta e lipsa unei virgule, unei cratime?
[Email] [Yahoo!]
razvan
Membru banat

IP:

ma deranjaza ca esti cita-mai magadaul de mare si scrii mai prost decit fi-miu care e clasa a 6-a ...
zici ca dai bacul ???? la ce ? la sport si la muzica???
la manele si adi mutu???

gindeste-te ca pe forumul asta intra tot felul de oameni (si tu esti un fel aparte) ... uite asa de al Dr.Aqu, nu vreau sa te las sa dai dovada de .. infantilisam ca sa nu spun altfel, daca tu nu ai putin respect fata de tine si te doare-n brisca, pe mine ma doare de forum ...
ai fost atentionat in nenumarate rinduri, si nu numai de mine, deci nu numai eu am "boala" pe tine...

in consecinta, dupa acest post considera-ti userul dezactivat pentru o saptamana...
poate intre timp te hotaresti sa faci un mic efort sa incepi sa GINDESTI ca un elev de clasa a 12, si sa te porti ica atare.
sonyk
Junior member

IP:

da in legatura cu scrisul ai perfecta dreptate dar totusi n-am stiut ca trebuie sa fiu chiar asa atent la tot o sa incerc sa scriu cat mai corect.nu dau bacul nici la sport nici la manele nici la mutu!unu la mana nu suport manele doi la mana sunt paralel cu fotbalul(sportul in general)!

Si totusi cum rezolv problema cu lumina?2becuri economice nu rezolva problema?
[Email] [Yahoo!]
miky
Member
[Avatar]

IP:

sonyk wrote:
Si totusi cum rezolv problema cu lumina?2becuri economice nu rezolva problema?

ba da o rezolva suficient numai sa fie cu lumina "calda" nu daylight si daca pui si un reflectorizant (autocolant, oglinda sau daca nu ceva mai "profi") va fi si mai bine

Puterea zeilor este mare acvariu
[Email] [Yahoo!]
sonyk
Junior member

IP:

adica cum,cu lumina calda?scrie pe ele?si ce autocolant reflectorizant se gaseste?cum se numeste?eu ma gandeam la niste folie de aluminiu(de acea alimentara).totusi nu mi-a raspuns nimeni la intrebare:crapa geamul de la caldura degajata de bec?
[Email] [Yahoo!]
pentax
Junior member
[Avatar]

IP:

sonyk wrote:adica cum,cu lumina calda?scrie pe ele?si ce autocolant reflectorizant se gaseste?cum se numeste?eu ma gandeam la niste folie de aluminiu(de acea alimentara).

Io zic sa cauti calumea pe forum ca sunt o groaza de informatii/articole despre tot ce tine de lumina ,deci nu are rost sa iti raspunda nimeni . Foloseste cu incredere functia "search"
sonyk wrote:totusi nu mi-a raspuns nimeni la intrebare:crapa geamul de la caldura degajata de bec?

Nu crapa.

Numa' bene !
guppyMan
Unripe member

IP:

am rezolvat problema cu becurile economice.
dar acum cred ca am prea multa lumina la 47 de litri.
am pus 2becuri economice de 20w dar pe ele zice ca sunt echivalente cu 1bec normal de 100w deci intrebare mea este:acum am 200w?
pot aparea probleme cu algele?lumina sta aprinsa cam 10ore maxim iar dimineata vreo 5-6 ore merge un neon de 8w!
as putea sa pun 2economice de 11w, mentionez ca n-am gasit becuri cu lumina ``calda`` am gasit doar daylight.............
razvan
Membru banat

IP:

sonik, pentru clona se da ban .. stiai ?

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: