[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Nou-Nout!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
bibitzu
Junior member

IP:

salutare!
sunt nou in domeniu,cam 5 saptamani,3 pesti rosii,acvariu de 55l!
locuiesc in italia ,deci sper ca pe viitor sa ma ajutati atunci cand voi avea nevoie!
ape limpezi!
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut!
Ce filtrare ai?Iluminare?mai multe detalii te rog.Sa te putem ajuta in adevaratul sens al cuvantului cand o sa ai nevoie.
Poti deschide un topic la Coltul incepatorului in care sa tii un jurnal.

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
iuli9004
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!
[Yahoo!]
Technics
Member

IP:

Bine ai venit.
Posteaza foto cu pestii si echipamentele daca nu stii cum se numesc.
stefanp
Moderator

IP:

A postat pozele cu caraseii la coltul incepatorilor. Vezi ca 55 de litri (probabil brut, deci mai putin net) nu e suficient pentru 3 carasi.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit
[ICQ]
bibitzu
Junior member

IP:

sal!
am citit ceva pe-aici si se pare ca eu am prea multi in acvarium meu de 55l,am 3,de 6 sapt.!
insa am ceva probleme cu ei,is foarte fricosi,dar doar atunci cand au lumina aprinsa la acvariu.daca simt pe cineva care trece pe langa acvariu,se uita la ei...se duc imediat si se ascund sub filtru ''la umbra''!
idiotul de la petshop imi spunea sa-i tin la 24-25 grade,dar am mai citit si eu pe-aici,sfaturi... si acum am scos incalzitorul din priza!nestiind de faptul ca trebuie sa le programez un anumit timp de ore pe zi cu neounul aprins,am inceput sa o fac de 4 sapt.,la inceput nu ieseau absolut deloc de sub filtru sau inotau f. repede pana in aprtea cealalta de filtru unde am o planta din plastic!daca au lumina stinsa,nu dureaza 30 secunde ca se apuca de plimbat prin acvariu,voiosi...si eu stand langa acvariu uitandu-ma cum o fac si nu se mai ascund!
acvariul e de 55 l,neon de 15w,filtru nici nu stiu cum se cheama ca era incorporat in acvariu cand l-am luat,le-am luat de cateva zile si pompa de aer ca am mai cerut un sfat de la cineva si mi-a zis ca pompa de apa pe care o am e posibil sa nu le dea deajuns oxigen!
fac schimb de apa la sapt.,curat pietrisul cu tub,pestii mananca tot ce le dau in 2-3 min,apa e curata,nu-mi ies la suparafta dupa aer,nu au pete albe,dar nu inteleg de ce sunt atat de fricosi!
nu stiu ce sa ma mai fac cu ei,vreau si eu sa-i vad ca inoata cand sunt in camera si ma uit la ei!
sfaturi,va rog! mersi
gabrielbzt
Junior member
[Avatar]

IP:

This message was edited 1 time. Last update was at 21/04/2012 22:06:37

[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: