[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand culturi (de start) hrana vie de daphnia moina, dero worms, black worms, grindal  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
Ioani
Junior member

IP:

Vand culturi (de start) hrana vie de daphnia moina, dero worms, black worms, grindal, microviermi, banana worms, rotiferi.

Daphnia Moina: 40 lei
Dero worms (microfex worms): 40 lei
Black worms (Lumbriculus variegatus) : 40 lei
Grindal(Enchytraeus buchholzi): 20 lei
Microviermi: 10 lei
Banana worms: 10 lei
Rotiferi de apa dulce (Brachionus calyciflorus): 20 lei

La aceste preturi se mai adauga 10 lei reprezentant costul trasnportului prin posta romana si al ambalarii.
La o comanda de peste 80 lei se ofera gratuit, la alegere, grindal, microviermi, banana worms sau rotiferi.

Oferta la pachet: daphnia moina+dero worms+black worms - pretul este de 100 lei plus 10 lei(transport si ambalare). La acest pachet de 100 lei se ofera gratuit o cultura la alegere intre grindal, banana worms, microviermi sau rotiferi).

Pentru cei care nu stiu daphnia moina este cea mai mica dintre toate varietatile de daphnii (ajunge la o dimensiune cuprinsa intre 0,6-0,9 mm pentru masculi si 1-1,5 mm pentru femele). Datorita dimensiunilor sale f reduse este un f. bun inlocuitor al nauplilor de artemia, avantajul sau constand in faptul ca in cazul in care raman daphnii neconsumate ele nu strica apa ci continua sa traiasca, filtrand apa pt a se hrani, fara a deranja in vre un fel pestii ci din contra chiar as putea spune. Exista de asemeni multe studii cu privire la numeroasele avantaje ale folosirii daphniei moina vii in alimentatia pestilor.
Dero worms sunt niste viermi f asemanatori cu tubii dar de dimensiuni ceva mai mici (ajung cam la 2 cm) si care se preteaza si ei f bine culturii intensive pt. hrana pestisorilor. Ca si dapnia moina sunt o hrana sigura ( nu sunt dovezi pana in acest moment ca ar transmite boli sau ar cauza vre o problema pestilor lucru care dupa unele opinii ii face a fi ,,hrana ideala" pt pestii de acvariu. Au o rata mare de inmultire si pot fi usor crescuti in conditiile de acasa. Dero worms pot fi tinuti in acelasi bazin cu daphnia moina, daphnia hranindu se cu infuzorii produsi de resturile de mancare de la dero worms si mentinand apa curata pt. acestia.
Black worms sau California Blackworms sunt mult mai mari decat dero worms (ajung de marimea tubilor) si sunt de asemenea o hrana sigura. Spre deosebire de tubi nu transmit boli si pot fi crescuti relativ usor acasa in apa curata. Alaturi de white worms, black worms sunt indicati in hrana discusilor, a pestilor maturi, mai ales in cazul celor pe care urmarim in mod special sa i inmultim (este cunoscut ca hrana vie stimuleaza foarte mult depunerea si calitatea pontei) sau a celor mofturosi sau ramasi in urma cu cresterea.

Toate culturile provin din surse sigure si nu sunt recoltate direct din natura.
Folosirea culturilor de hrana vie ne poate asigura hrana vie pe tot parcursul anului fara a mai fi nevoie sa riscam sanatatea pestisorilor achizitionand tubifex din piata.
Ioani
Junior member

IP:

Incepand de astazi am redus pretul la culturile (de start) de daphnia, dero worms si black worms. Noua lista cu preturi este urmatoarea:

Daphnia Moina: 35 lei
Dero worms (microfex worms): 35 lei
Black worms (Lumbriculus variegatus) : 35 lei
Grindal(Enchytraeus buchholzi): 20 lei
Microviermi: 10 lei
Banana worms: 10 lei
Rotiferi de apa dulce (Brachionus calyciflorus): 20 lei

La aceste preturi se mai adauga 10 lei reprezentant costul trasnportului prin posta romana si al ambalarii.
La o comanda de peste 70 lei se ofera gratuit, la alegere, grindal, microviermi, banana worms sau rotiferi.

Oferta la pachet: daphnia moina+dero worms+black worms - pretul este de 90 lei plus 10 lei(transport si ambalare). La acest pachet se ofera gratuit o cultura la alegere intre grindal, banana worms, microviermi sau rotiferi).

This message was edited 1 time. Last update was at 10/04/2012 14:32:36

Ioani
Junior member

IP:

Pentru cei care livreaza banii direct in cont si ma scutesc astfel de un drum in plus la posta, ofer transportul gratuit.
Ioani
Junior member

IP:

Comanda minima 20 lei.
Cricky
Member
[Avatar]

IP:

Salut!...white worms nu mai ai o cultura de start si pt mine?....in caz contrar, raman la grindal (desi sunt mai mici nu?)...tot o cultura....astept raspuns pe privat sa vedem cum facem...toate cele bune. Cristi
Alexandru25
Member
[Avatar]

IP:

Mai ceva culturi?

http://acvablog2012.eublog.ro/
[WWW] aim icon
Stefan31
Junior member

IP:

salut vreau si eu sa cumpar 2 culturi de microviermi cum procedez ?
[Yahoo!]
Stefan31
Junior member

IP:

va rog urgent astept raspuns am 2 femele de betta care au depus si de 1 sapt am si pui si nu stiu ce sa le mai dau puilor sa manance pls help
[Yahoo!]
Ioani
Junior member

IP:

Imi cer scuze ca rasp cu intarziere dar in ultima perioada am fost mai putin activ pe forumuri. In afara de white worms toate celalate culturi din lista initiala sunt disponibile. Stefan31 imi pare rau ca nu am putut raspunde in timp util, sper sa fi reusit sa ridici puiutii cu infuzori si artemia.

Forum Index » Vanzari
Go to: