[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
eheim aquaball 180  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
adi-mures
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutari,fiind nou pe aici,si negasind nicaieri un rewiew despre acest filtru,m-am gandit ca ma puteti voi ajuta.
De curand mi-am schimbat filtrul,mi-am luat un eheim aquaball 180 in locul unui halea rp 400, dar si acesta e putin zgomotos. acvariul il am in camera in care dorm,si face destul zgomot.
Acvariul e de 60l, e prea mare filtrul pentru un acvariu atat de mic?
Se poate sa aiba ceva probleme?
Intr-unul dintre sertare am pus inele ceramice de la fluval iar in restul a ramas burete. Pot pune si carbune activ si vata perlon ca sa am o apa curata in timp?
Multumesc
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut Adi.Inelele sunt bune,nu stiu daca e nevoie sa apelezi la carbune mai tarziu,dar vrem sa stim si noi despre tine.Prezinta-te la sectiunea "Despre noi" si apoi prezinti la "coltul incepatorului" acvariul ca sa stim ce sfaturi "mai precise" sa iti dam.
Stima.

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
adi-mures
Junior member
[Avatar]

IP:

nimeni nu detine un asemenea filtru?

This message was edited 1 time. Last update was at 13/03/2012 11:20:06

Marius_NE
Member
[Avatar]

IP:

adi-mures wrote:negasind nicaieri un rewiew despre acest filtru

Salut!

Gasesti, doar ca nu in romana. Ce am gasit eu, la o prima cautare:

http://www.charterhouse-aquatics.co.uk/catalog/eheim-aquaball-180-internal-filter-p-1110.html?osCsid=b57de382a997e28285d91d053e9284a3#reviews

Mai sunt si alte review-uri si in alte limbi (franceza, germana).

Let the good times roll..
adi-mures
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc,atat am si eu pe pliantul ce a venit in cutia lui, vroiam sa stiu de la cineva ce detine un asemenea filtru intern,cum se comporta in timp, daca il foloseste cineva intr-un acvariu mai mic decat e indicat,daca pot adauga altceva in loc de bureti.
Ape limpezi !
Technics
Member

IP:

Salut,
mai concret ce vrei tu sa stii?
P.S. am un asemenea filtru si este destul de silentios ... acum depinde si de fel de auz ai tu
adi-mures
Junior member
[Avatar]

IP:

Pentru o filtrare mai buna(in timp) as putea adauga altceva in-afara buretilor din sertare?
BGD46
Membru de baza
[Avatar]

IP:

adi-mures wrote:Pentru o filtrare mai buna(in timp) as putea adauga altceva in-afara buretilor din sertare?

Da. Poti sa bagi bilute Substrat pro.
Eu am acest model de filtru si am bagat substrat pro in sertarul de jos si in cutiuta pe care o indica si producatorul (de langa rotor).
In rest, am lasat buretii standard. Am incercat si varianta cu inele ceramice dar nu intra foarte multe intr-un sertar. Bilutele substrat pro au o porozitate mare si sunt mai bune ptr filtrarea biologica decat inelele ceramice.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: