[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
De ce ar vinde un magazin de acvaristica din Mall Sibiu plante de gradina ca fiind de acvariu  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
luk17
Junior member

IP:

De ce ar vinde un magazin de acvaristica din Mall Sibiu Pilea Cadieri (Fittonia)ca fiind planta de acvariu precum si White Butterfly care de asemenea am inteles ca nu e de acvariu??
Ce pot face in privinta asta ?plantele le-am luat azi ?ma duc cu ele inapoi ?

This message was edited 1 time. Last update was at 01/02/2012 22:32:47

scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Ele sunt aduse printr-un importator. Iar de acolo de unde sunt luate, se dau pachete cu plante pentru acvariu si terariu, paludariu. Se presupune ca ceea ce cumperi, ca pasionat de acvaristica, te-ai informat inainte. Asta in romania, ca in alte parti ti se explica ce si cum mai multe este cu totul altceva.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
luk17
Junior member

IP:

Am intrebat daca vreau sa o plantez a zis neaparat ea creste mare ..o tunzi .mai zicea la pilea cadieri ca mi-o papa carasu ) pai daca ea nu sta in apa cum sa o mance .
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

eu te sfatuiesc sa te duci cu ea inapoi. Explica-le despre ce este vorba si cred ca ti-o vor schimba. Dar ca in Sibiu: explica-le cu lux de amanunte si vorbeste raaaaaaaaaaaar. Asa ai mai multe sanse de reusita

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: