[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
incep de la zero!!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Ciprian-Andrei
Unripe member

IP:

cu siguranta zebrele si scalarul au murit din cauza noului filtru..asa ca o iau de la zero.intrebarea mea e...daca incep de la zero...in timpul asta de 3 saptamani cat tin acvariul la decantat pun filtrul asta nou,e nevoie sa schimb carbunii..si daca da..la cat timp?
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Putin probabil sa tina minte cineva dintr-o postare intr-alta ce configuratie are fiecare.

Daca incepi un proiect nou, enunta-i toate problemele de la inceput, ca nu se apuca nimeni sa caute sa vada ce aveai tu acum 3 postari

Ca idee insa, daca o iei de la capat, spala tot bine cu apa: bazin, pietris, filtru si ce mai pui in el, dupa care umple-l si da-i drumul.

Succes!

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Cred ca ai vrut sa zici "ciclat", care este faza cu carbunii, ai mai multi carbuni in filtru? Daca ai carbune actv in filtru, ar fi bine sa il inlocuiesti....gasesti 1000 de topicuri cu sfaturi....nu stiu de unde ai scos cele 3 saptamani, ciclarea poate sa dureze mult si bine daca nu urmezi niste pasi.... Mai citeste de pe forum, ca ai multe de invatat, eventual poate faceti si voi in iasi(am vazut ca sunt ceva pasionati adevarati) si le ceri sfaturi "pe viu"
[ICQ]
Ciprian-Andrei
Unripe member

IP:

de invatat stiu ca mai foarte mult...tocmai din cauza asta cer sfaturi..si da..ciclat am vrut sa zic...iar perioada asta de aici de pe forum am citit.cand am inceput acvariul,nici 1 saptamana nu am facut asta si nu am avut problme.filtrul e intern,hailea si are un burete marisor si niste carbuni mici.si chiar acum m am pus la curatat,spalat bine tot.

This message was edited 1 time. Last update was at 23/01/2012 16:41:49

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: