Author |
Message |
stefan4ever22
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/01/2012 12:52:52
![[Up]](/forum/templates/default/images/icon_up.gif)
|
stefan4ever22
Junior member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/f78688fb6a5507413ade54a230355acd.jpg)
IP:
|
de curand am spalat buretele filtrului cu apa de la robinet , cred ca am deciclat acvariul.Ce ma sfatuiti sa fac pentru a nu strica tot? mentionez faptul ca apa are o culoare albicioasa , momentan folosesc niste bureti biologici iar filtrul acvariului lumina si incalzitorul functioneaza la fel ca inainte.Va multumesc si astept sfaturile voastre
|
nu uita de unde pleci, caci nu ai sa sti niciodata unde vrei sa ajungi! |
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/01/2012 12:56:34
|
stefanp
Moderator
IP:
|
Schimburi partiale dese de apa si mancare extrem de putina.
Eventual un jbl filterstart in filtru.
Cati pesti ai in acvariu?
|
Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank
Romanian Aquascaping Contest 2016
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
stefan4ever22
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/01/2012 13:01:46
|
stefan4ever22
Junior member
IP:
|
am un sanitar un danio o broscuta(nu testoasa) si un betta maricel si pasnic.acest jbl ce este defapt? un fel de (bacterii vii)?apa pe care ar trebui so schimb care sta de 24 de ore crezi ca ar fi buna ? cam 3-5litri pe zi schimburi timp de o saptamana e ok? imi poti da mai multe detalii?
|
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/01/2012 13:10:28
|
stefanp
Moderator
IP:
|
Fa un schimb zilnic de 5 litri de apa, lasata la statut 24 de ore. Cat timp, nu stiu sa-ti spun exact. Ia niste teste de apa (nh4,no2) si atunci vom sti cand s-a ciclat din nou bazinul.
JBL FilterStart e un flacon cu bacterii in solutie lichida. Le pui in filtru si ele se vor inmulti si vor ajuta sa cicleze filtrul mai repede. E 10 lei o sticluta.
|
Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
stefan4ever22
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/01/2012 13:15:44
|
stefan4ever22
Junior member
IP:
|
eu mai am de la inceputul set-upului de la tropical bacto-activ il pot folosi pe acesta sau sa dau un ban pe jbl schimburi de apa si multa sanatate...cu mancarea pestisorilor te-as ruga sa mai imi dai un sfat.Eu ii hranesc de la inceput cu viermisori rosii congelati o data pe zi cate o jumatate de patratel (nu ma intreba cat gramaj )cam un patratel de 5 mm. e prea mult?iti multumesc din suflet pentru ajutor
|
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 20/01/2012 13:25:41
|
stefanp
Moderator
IP:
|
Schimburile de apa oricum le faci. Daca solutia care o ai tu de la tropica e inca in termenul de valabilitate, nu vad de ce nu ai putea sa o folosesti.
Cu mancarea nu pot sa-ti spun cat anume sa dai. De obicei se da mancare atat cat sa o manance pestii in 1-2 minute si sa nu ramana mancare nemancata care sa ajunga pe fund si sa elimine amoniac.
|
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
stefan4ever22
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/01/2012 20:59:18
|
stefan4ever22
Junior member
IP:
|
am aproape 10 zile schimburi de apa in fiecare zi solutie 1 ml la fiecare schimb in filtru.....nimic apa are o culoare alba nu mai stiu ce sa mai fac ...pesti au acelasi comportament ca inainte mananca la fel. Ma bate gandul la un nou setup dar cu pesti cum ramane? ma mai gandeam sa schimb si pietrisul ma bate gandul ca si el ar afecta cumva...nu stiu ...cer un sfat celor mai avansati in acest hobby. Va multumesc
|
|
 |
|