[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Molly Balon  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Sh0oky
Junior member

IP:

Va rog frumos,ajutati-ma putin. Si anume,femela din imagine mai are mult pana face pui? In primul rand este gestanta?
[Thumb - Molly.jpg]

[Yahoo!]
Sh0oky
Junior member

IP:

Careva cu vre-o sugestie?
[Yahoo!]
viorel11
Junior member
[Avatar]

IP:

Mie mi se pare a fi un mascul.... O femela nu are alungirile aceelea la varfurile cozii...
kirra28
Member
[Avatar]

IP:

1:acel exemplar din poza pot sa jur ca e mascul.masculii au in partea de sub anus o codita care este si organ sexual,iar femelele nu au asa ceva,iar la al tau se cam vede codita.
2:femelele molly balon e cam greu sa-ti dai seama cand sunt gestante deoarece au burta umflata mereu.in momentul in care observi ca are contact cu masculul ar fi bine sa o separi dearece nu dureaza mult pana face pui,daca nu ma insel undeva la 2-3 saptamani maxim.
3:dupa ce scoate puii ar fi foarte bine sa iei femela si sa o pui inapoi in acvariul comun si sa ramana separat doar puii deoarece cam au obiceiul sa-si manance puii,eu am patit asta

why drink and drive when you can smoke and fly?
[Email] [Yahoo!]
Sh0oky
Junior member

IP:

Cei de la petshop mi-au dat pereche,au zis ca cel negru e femela...uitati aici o poza si cu mascului,va rog ajutati-ma putin ,nu vreau sa -l tin izolat acolo mai ales fiind mascul.

Uitati o poza si cu masculul:
[Thumb - Molly Mascul.JPG]

[Yahoo!]
kirra28
Member
[Avatar]

IP:

am impresia ca ai cumparat 2 masculi.asta alb nu se vede foarte bine,dar tot mascul pare,dar cel negru sunt 99,9% sigur ca e tot mascul

[Email] [Yahoo!]
kirra28
Member
[Avatar]

IP:

eu am avut molly balon,mi-au facut si pui,iar masculul meu era identic cu ''femela'' ta

[Email] [Yahoo!]
kirra28
Member
[Avatar]

IP:

ce fel de comportament au unul fata de celalalt? par sa aiba contact? masculul cum jiceam mai sus are ca o aripioara in partea din spate sub el,care e si organ reproducator,iar la contact se vede foarte bine cum isi inclina acea aripioara spre femela.acel comportament trebuie sa iti atraga atentia ca se apropie momentul sa separi femela.ai vazut la ai tai un asemenea comportament?

[Email] [Yahoo!]
Sh0oky
Junior member

IP:

Atunci cred ca cel negru e Ballon iar cel alb nu,cel negru are burta mult mai mare... poate fi asta problema oare?

[Yahoo!]
kirra28
Member
[Avatar]

IP:

molly se inmultesc intre ei oricum ar fi balon sau nu.numai ca cel negru sigur nu e femela...posibil mai degraba sa fie cel alb femela ca nu se vede foarte clar daca are codita aia sub el...uita-te bine in acvariu la cel alb si vezi daca are sub el in partea din spate sub codita,o alta codita mai mica.undeva mai spre burta...daca are asa ceva clar e tot mascul

[Email] [Yahoo!]
kirra28
Member
[Avatar]

IP:

cel negru,da e balon,iar cel alb nu-mi dau seama dar parca nu ar fi balon

[Email] [Yahoo!]
Sh0oky
Junior member

IP:

Ii am doar de aproape o saptamana,nu am apucat sa vad bine insa doua aspecte foarte vizibile ar fi urmatoarele:
1: Platty mascul nu-l lasa deloc in pace pe Molly (negru) se impunge in burta lui si il fugareste tot acvariul. (Acum -dupa ce l-am eliberat- si chiar si inainte sa-l izolez)
2. Mi degraba Molly negru il alearga pe cel alb.

Edit:O sa incerc sa filmez putin sa-ti arat.

This message was edited 1 time. Last update was at 21/01/2012 22:38:40

[Yahoo!]
kirra28
Member
[Avatar]

IP:

daca sunt masculi e normal sa se alerge...asa faceau si ai mei,se fugareau non-stop

[Email] [Yahoo!]
Sh0oky
Junior member

IP:

La inceput se vede cum cel negru il alearga pe cel alb,mai apoi este filmat putin cel alb,incercand sa-i scot in evidenta formele.. cat am reusit iar prin minutul 1:10 se vede clar cum platy il ataca pe molly. Poate te ajuta macar putin acest filmulet...ar fiurat sa am 2 masculi..

http://youtu.be/kFUBlboPVTE
[Yahoo!]
kirra28
Member
[Avatar]

IP:

cel alb pare totusi femela.si dupa cum pare masculul incearca o imperechere.cand va ramane gestanta femela alba se va vedea clar ca nu e burtoasa de fel.

[Email] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Eu inclin sa cred ca i-au ales bine la petshop. Cel alb fiind mascul si cel negru femela. Da' posibil sa ma insel.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Sh0oky
Junior member

IP:

Dar legat de burta ce spui Stefan? Crezi ca mai are mult pana face pui? Nu asi vrea sa-i pierd ca pe cei de la Platy...
Edit: Sau crezi ca unu e ballon iar celalalt nu?

This message was edited 1 time. Last update was at 22/01/2012 02:02:19

[Yahoo!]
alexacv
Member
[Avatar]

IP:

stefanp wrote:Eu inclin sa cred ca i-au ales bine la petshop. Cel alb fiind mascul si cel negru femela. Da' posibil sa ma insel.

Sunt de acord. Cea neagra este femela.
Iar legat de burta se apropie de momentul mult asteptat (in max o saptamana e posibil sa fete).
viorel11
Junior member
[Avatar]

IP:

Molly black...ramane femela ....astept poze cu puii de molly...in caz de fata curand.....

Forum Index » Vivipari
Go to: