[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Fund acvariu-e ok?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
vladwrc
Junior member

IP:

Inca un post legat de acvariu...asa e cand esti incepator.

Dupa cum am vazut ca se construieste un acvariu.....se pune fundul jos si pe el se lipesc peretii laterali..deasupra la fund.

La acvariul care l-am cumparat baza e intre pereti pusa si nu peretii peste baza. Sper ca intelegeti ce vreau sa zic. De moment ce am garantie pe el cred ca e bun dar voiam
sa va mai cer si voua o parere.

Multumesc.
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Din considerente legate de fizica este mai ok cu fundul incastrat intre pereti. Aia de construiesc acvarii pe banda rulanta, ma refer la firmele specializate, o sti ei ce o sti de la fac asa. Nu?

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
Technics
Member

IP:

Toate acvariile de serie sunt construite cu baza incastrata intre pereti, binenteles cu un considerent solid.
vladwrc
Junior member

IP:

Va multumesc de informatii. Dupa cum am mai spus si in alte posturi...foarte util acvariu.ro. Pana in momentul de fata am obtinut toate inf de care aveam nevoie. Pe parcursul activitatii mele ca si acvarist sper sa ajung sa pot da si eu sfaturi
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

CcC wrote:Toate acvariile de serie sunt construite cu baza incastrata intre pereti, binenteles cu un considerent solid.

Acvariile Juwel au peretii deasupra bazei, cel putin cele pe care le-am desfacut eu sa le repar asa erau.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: