[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Masa suport acvariu-tine?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu mai stiu daca am discutat cu tine (deh sunt multe topicuri ). Vezi sa iti iei si un pad, care sa il pui intre bazin si mobila.

This message was edited 1 time. Last update was at 09/01/2012 23:50:08

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
vladwrc
Junior member

IP:

Mi ai zis. Acvariu are un fel de rama de cauciuc care il ridica putin de blat. Asa l-am cumparat. Am sa i pun intre rama niste polistiren expandat...ala e mai tare..ca sa nu ramana fundul suspendat.
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

Ca unul care mi-am proiectat si construit singur o biblioteca pentru aprox 400 kg carti, iti pot spune ca varianta fara intariturile verticale nu ar fi tinut in timp.
Daca vrei sa fi foarte foarte sigur (caci nu stiu cati cm ai acum intre peretele lateral si intaritura din mijloc), mai poti dubla blatul de deasupra pe exact suprafata celui existent, si prinse intre ele cu 3-4 holsuruburi (de jos in sus pentru aspect)

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]
vladwrc
Junior member

IP:

Nu il dublez ca el de la mobila e mai gros fata de restul palului si s-ar vedea urat. 40 cm sunt intre peretele lateral si mediana. L am intarit si la spate cu niste pargii..nu se misca deloc. Am incredere
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca sunt doar 40 cm, e ok. Peste 60-80 cm (in functie de grosimea pal-ului) pot aparea deformari in timp (5-6 luni)

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

L-ai intarit bine din ce povestesti. Sa pui si niste poze, una din fata si una cu imbinarea blatului

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
vladwrc
Junior member

IP:

Poze
[Thumb - 3.jpg]

[Thumb - 2.jpg]

[Thumb - 1.jpg]

vladwrc
Junior member

IP:

inca una..prelungirea de la spate am pus-o ca acvariu era cu 2 cm mai lat sa intre bine.
[Thumb - 4.jpg]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: