in primul rand Craciun Fericit tuturor si un an nou plin de bucurii...
Ma numesc Vizitiu Marian,am 23 de ani,Locuiesc in Maneciu prahova,activez ca cititor de cateva luni pe forum,tim in care am avut timp sa admir toate creatiile voastre.
pasiunea asta o am de cand eram mai mic,acvariu am de prin clasa a 8-a,cu o pauza de vre-o 2 ani.in momentul de fata am un acvariu de vre-o suta si 20 litri sau cva de genu(L80xl40xh45) de vre-o 3 saptamani inceput...ce-i drept faptul ca eu nu am folosit parametrii si teste cum folositi voi dar totul imi merge excelent pana acu...pe viitor o sa imi achizitionez si toate draciile astea care le folositi voi,dar cutimpul pt ca abia am reluat acest hobby si na,nu poti sa le faci pe toate odata...
o mica descriere la acvariu:filtru intern aquael fan2 plus(merge cat de cat acceptabil pt inceput),incalzitor resun 100w,iluminare 2 neoane simpe de 20w(stiu ca e putin si o sa mai completez),plante cateva dar nu ma intrebati cum se numesc ca habar nu am denumirile lor,si pestici xipho vre-o 10,molly vre-o 15,6 corry,si guppy destui(vre-au sa scap de ei ca se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie si sa imi iau niste gurami)...
cam atat in general si don't worry ca o sa revin cu naispe mii de intrebari pe parcurs pt a invata toate draciile astea cu teste si ce mai folositi pt ca e cva nou pt mine si habar nu am despre ele

numai sa nu va plictisiti de mine
PS:o sa atasezi si o poza,2 zilele astea