Sursa de CO2 este un mecanism JBL ProFlora. In esenta, bomba cu drojdie. Folosesc o reteta proprie cu gelatina pentru ca produce mai mult CO2 decat amestecul de la JBL.
Reactorul este JBL Taifun.
Da, intre timp filtrul intern a ajuns intr-un nano iar cel mare este alimentat de un Tetratec EX700 in prezent.
Cam dificil sa deschid un jurnal separat pentru ca am 5 acvarii nano. Fiecare cu scopul lui
Unul tine creveti si plante, cel in care am pus filtrul intern, are aprox. 20L net. Restul de 4 nano sunt Dennerle Nano Cube de 10L brut fiecare. Au fost luate cu ocazia unei promotii facute de Hornbach pretul fiind taiat la jumate pentru ca nu mai aduc.
Cele 4 nano au rol de puscarie pentru 2 melci Pomacea care mi-au halit tot HC-ul pana sa apuce sa se prinda. Pepiniera pentru plante cu probleme, cum e Althernantera aia partial topita si resturile de HC care nu o duc deloc bine. Le mai folosesc ca si carantina cand am un peste bolnav. Ca si maternitate nu a fost nevoie pana acum, guppy si xipho au deja pui supravietuitori in acvariul mare dupa cum se vede si in poze.
In una din poze am surprins inamicul nr.1 in momentul asta, am hidre iar tratamentul impotriva lor e cam radical pentru ca am creveti si in ala mare iar poza este din acvariul nano cu creveti, nici aici n-am sanse s-o combat
LE: Am omis sa pun poza cu inamicul