[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Mancare?!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
mikey
Junior member

IP:

Care este hrana cea mai indicata ptr. carasei si sanitar. PS. va multumesc mult ptr. raspunsurile date ieri
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

Rateaza ceva (mancare) caraseii astia? Cred ca toti marii producatori au linii dedicate ptr carasi (ex Sera goldy).

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.
Sorin18_my
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu la fosti mey carasei le dadeam mese combinate de mancare .
Le dadeam tuby spalati foarte bine ca le plac la nebunie(dar nici nu sunt foarte sanatoase)si mese cu Sera goldy cum spunea INTROS.

Tot raul spre bine.
[Email] [WWW]
busted
Junior member
[Avatar]

IP:

ho ho ho in sfarsit unul cu carsei bine ai venit in clubul meu... . Eu acum cresc carasei si mancare le dau asa: hrana vie ( purici ) , fulgi vitaminizati... ( mancarea principala ) si cea mai recomandata verdeatza la propiu ( mazare fiarta si decojita o data la 3 zile , salata... ) aaa... si inca ceva daca vrei mai multe informatii despre acesti pesti spune si tu marimea lor ... sau contacteazama la idul: busted_boy01@yahoo.com .

NO COMENT !
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: