Ma numesc Anca, sunt din Cta si am inceput sa invat despre acvarii si pesti dupa ce am luat decizia de a "face" unul pt copila noastra.
Am fost o naiva pentru ca am crezut ca este cea mai usoara cale de a ii satisface dorinta de a avea un animal de companie si devin din ce in ce mai constienta de acest lucru pe masura ce trece timpul.
Cred ca nu trebuie sa mai spun cine sta ore uitandu-se la pesti, cine cauta cu orele pe internet informatii despre pesti, plante...in loc sa faca de mancare copilului si sa calce camasile sotului.
Pe scurt, avem un acvariu mic-mititel de 30L, cu filtru intern si incalzitor AquaOne si are un bec economic de 15W cu lumina calda.
Acvariul gazduieste in acest moment familia Goldi si Hera Xipho si il au colocatar pe Gurita Ancistrus. Au ca planta de apartament o anubias si mobilierul e compus din 3 pietre si o buturuga.
Si chiar daca este un acvariu atat de mic (pe langa ce am vazut pe aici) nu inseamna ca problemele noastre sunt mici.
Asa ca apelez la cei cu mai multa experienta ca sa gasesc solutii la probleme.
Si, daca am inteles bine, intrebarile trebuie sa le scriu in Coltul incepatorului.
|