[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Buna ziua  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
pintilie.adrian
Junior member
[Avatar]

IP:

Sunt un incepator in ale acvaristicii. Nu am decat varsta de 17 ani si as dorii daca se poate niste sfaturi pentru imultirea pestilor
[Email] [Yahoo!]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit! Eu inteleg ca titlul rubricii despre noi nu e foarte explicit, dar ne asteptam aici sa ne dai si detalii despre ce acvariu ai, ce pesti, eventual echipamente samd.

Deasemenea te pot ajuta foarte mult materialele pe care le gasesti la link-uri utile. Ghidul incepatorului si ciclul azotului sunt foarte important de citit

Mult succes!

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Maab
Membru de baza
[Avatar]

IP:

salut si bine ai venit

Ehheeee, ce varsta, ce timpuri!!!!

Toate bune iti doresc.

De multe ori, e o obraznicie sa nu fii obraznic. (Nicolae Iorga)
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Bun venit !

eugen.popp wrote:Eu inteleg ca titlul rubricii despre noi nu e foarte explicit, dar ne asteptam aici sa ne dai si detalii despre ce acvariu ai, ce pesti, eventual echipamente samd.

Nu e foarte explicit da' primu' topic al sectiunii vine cu explicatii suficiente :

La sectiunea "Detalii despre noi" va rugam sa va prezentati cu Prenumele -Obligatoriu sau Optional cu Numele intreg si sa va limitati la realizarea unei prezentari personale si a experientei dumneavoastra ca acvarist. Pentru orice alte discutii pe teme acvaristice va invitam sa folositi sectiunile dedicate ale forumului.

Poze: smilie ... Poze cu plante
kirucd
DIY Master
[Avatar]
IP:

Bine ai venit !

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
pintilie.adrian
Junior member
[Avatar]

IP:

Eu am doua acvarii de 17 litri in unul dintre ele am 10 pesti (4xipho;4 guppy;2 blak molly) iar in celalalt am puietul de xipho si guppy.
Ca si egipament am doua incalzitoare (in fiecare acvariu cate unu); o pompa de aer si un filtru care si oxigeneaza apa(pompa de aer are in continuarea ei un furtun si o piatra de aer care este introdusa in acvariul cu puietii)
[Email] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

10 pesti in 17 litri de apa? Xipho cresc destul de maricei...
Nu-i cam mult?

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
pintilie.adrian
Junior member
[Avatar]

IP:

Pai stiu ca sunt cam multi pesti dar cand o sa creasca o sa le iau un acvariu mai mare dar pan atunci eu cred ca este suficint si acesta
[Email] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Pune o poza sa vedem cat sunt de mari acum.
Normal se calculeaza numarul de pesti in functie de marimea la care ajung la maturitate, indiferent daca in momentul respectiv sunt pui.
In baza ca "voi lua un acvariu mai mare cand cresc" (asta daca vei mai lua), s-ar putea sa fie cam tarziu.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
pintilie.adrian
Junior member
[Avatar]

IP:

Am doua intrebari:
1.Xipho se poate imperechea cu blak molly?
2.Cum imi dau seana ca femela de la black molly este gestanta si se apropie de fatare?
[Email] [Yahoo!]
Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

pintilie.adrian wrote:Am doua intrebari:

am mai citit in unele locuri ca in acvarii cu xipho (rosii) si molly (negrii) au aparut pui rosii cu pete negre

2.Cum imi dau seana ca femela de la black molly este gestanta si se apropie de fatare?

abdomen foarte umflat si devine mai agitata, cautand sa se ascunda de mascul

This message was edited 2 times. Last update was at 18/01/2012 22:04:34

Daca nu poti face mutari geniale, macar greseli fatale sa nu faci.
[Yahoo!]
Alexandru25
Member
[Avatar]

IP:

Bogdan_Musat wrote:
pintilie.adrian wrote:Am doua intrebari:

am mai citit in unele locuri ca in acvarii cu xipho (rosii) si molly (negrii) au aparut pui rosii cu pete negre,

abdomen foarte umflat si devine mai agitata, cautand sa se ascunda de mascul

Oameni buni: totusi sunt niste limite. Stiti cum suna ce spune-ti voi? Ca si cum v-ati lua nevasta la pocit ca aveti un copil cu ochii albastrii si nici unul dintre voi nu are ochii albastri.

http://acvablog2012.eublog.ro/
[WWW] aim icon
Maab
Membru de baza
[Avatar]

IP:

parca am fi la "Cascadori rasului"

De multe ori, e o obraznicie sa nu fii obraznic. (Nicolae Iorga)
[Yahoo!]
Alexandru25
Member
[Avatar]

IP:

M-am tot interesat de aceasta specie si m-ar interesa parerea voastra despre speciile hibride?

This message was edited 1 time. Last update was at 17/01/2012 21:09:45

http://acvablog2012.eublog.ro/
[WWW] aim icon

Forum Index » Despre noi
Go to: