[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
new set-up 150l  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
vladd
Junior member

IP:

Salutare,

Am un acvariu de 75 x 35 x 60 (gol ) , iluminat cu doua tuburi de neon T8 de 18w .

Ma gandesc sa cumpar un filtru extern Elite 60 :

Capacitate acvariu: 230L
Debit: 750 l/h
Volum filtru: 7,55 l/h
Medii filtrante: 3
Inaltimea maxima de pompare: 1,6m

pret 335 Ron
Este bun?

Mai departe ma gandesc sa iau ingrasamant , pietris si nisip pentru substrat. - Ce sa aleg?

Mai am in cap un incalzitor, decorul si plantele. Apoi sa il las vreo 2 saptamani sa functioneze filtrul inainte sa aduc pesti.

Imi lipseste ceva esential? Ma duc bine ?

Multumesc anticipat !

cirotariu
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut. Intai de toate, treci pe rubrica "Despre noi" prezinta-te sa stim si noi cu cine vorbim, zi cate ceva despre experienta anterioara/sau nu in ale acvaristicii, spune in mare cam unde vrei sa ajungi cu el, ce vrei sa ai in el, cat esti dispus sa bagi, pe ce termen si alte amanunte, astfel incat sa poata lumea sa te ajute mai repede si mai bine.
Faptul ca ai intrat in lumea asta e deja un pas bun, asa ca "te duci bine". Vedem pe parcurs ce mai e de facut.
P.S. Intra si in stanga sus pe site si "baga" un ochi la link-urile despre ciclarea acvariului si alte notiuni de inceput. Ca sa intri in paine cat mai bine . O zi buna si rabdare multa la proiect.

Citius, altius, fortius... acvarius
[Email] [Yahoo!]
vladd
Junior member

IP:

Am luat filtrul extern Elite-60. Si imi pare ca ar veni foarte bine ca spatiu daca l-as pozitiona orizontal.
Imi dau seama ca a fost construit sa stea vertical, am citit in carte si nu specifica nici o contraindicatie pentru pozitionarea orizonala.

Ce parere aveti?

Multumesc.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: