[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Invazie ciudata  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
vivianalucia
Junior member

IP:

la capitolul : alte probleme ale incepatorului : m am trezit cu o multime de "chestii din astea in acvariu (acvariu mic unde sunt numai alevini). Din ce am cautat pe net , mie imi arata a purici de balta, dar as dori o confirmare de la voi in sensu asta , si mai important : ce d zeu fac cu ei ??? pestii maturi ii pot manca ? e bine sa i las sa se inmulteasca? (cand am spalat filtru , tot buretele era plin de ouale astora) ar trebui sa i "cultiv in alta parte si sa dau pestilor "cu portia " din ei? daca da , cum se cultiva ? si se dau pestilor uscati sau vii?
multumesc
[Thumb - IMG_7198.JPG]

[Thumb - IMG_7171.JPG]

scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu am vaga parere ca alea sunt scoici. Ia studiaza mai indeaproape.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
vivianalucia
Junior member

IP:

scificuss wrote:Eu am vaga parere ca alea sunt scoici. Ia studiaza mai indeaproape.

hmm...nu cred, k au niste antenutze ciudate si inoata rapid prin acvariu..(ma rog, rapid pt o scoica sau un melc...si eu am banuit in prima perioada k ar fi melci, pana au inceput sa "zburde" )

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: