[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Probleme fizice cory  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
V.Sorin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salut am un cory cu ceva probleme, astazi l-am vazut ca are un ochi umflat si rosu iar pe o parte a corpului arata ca si cum ar fi fost zgariat. In acvariu mai am un ancistrus un bettan si inca 3 cory inafara de el, care nu au absolut nimic. Oare sa-si fi luat bataie de la ancistrus din cauza mancarii :-? (le pun doar o tableta de la hikari zilnic).

Ce sa fac cu el, sa-l separ ?

Un subscribe si suntem pretinasi !
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

V.Sorin wrote:Oare sa-si fi luat bataie de la ancistrus din cauza mancarii

Cred ca da, l-o fi cafrit Ancistrusu' cu "coarnele", alt motiv pentru rani nu vad. Ar fi bine sa-l scoti.

Poze: smilie ... Poze cu plante
MadalinM
Unripe member

IP:

ce dimensiune are ancistrusu si ce dimensiune are corydorasu?
cel mai probabil ancistrusu la batut...am mai intalnit cazuri de cory batuti de ancistrusi , desii mie inca nu mi sa intamplat asta dar am ancistrusi mici ( 4-6 cm ) si toti cory sunt maturi in acvariu ala , ancistrusii sunt agresivi cand e vorba de mancare , le dai tableta de mancare intreaga? barem daca le dai o singura tableta o sa si-o apere cu siguranta... , pe viitor incearca sa rupi tableta in mai multe bucati si sa o imprastii prin mai multe locuri din acvariu

si...ce dimensiuni are acvariu?

This message was edited 2 times. Last update was at 11/10/2011 11:46:39

V.Sorin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Aha, am sa rup bucata de pastiluta de acum incolo. Din pacate cred ca cory-ul cu pricina s-a dus ca nu-l mai vad prin acvariu (acum am ajuns acasa deci nu stiu ce s-a intamplat prin acvariu azi noapte/dimineata)
Cory sunt mici iar ancistrusul e unul matur, acvariul are 70 l.

This message was edited 1 time. Last update was at 11/10/2011 14:38:13

Un subscribe si suntem pretinasi !
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Catfish
Go to: