[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Leopard bush fish  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
Daniel32
Junior member

IP:

Am doi Ctenopoma acutirostre (5 cm) singuri intr-un acvariu de 20 litri. As fi bucuros daca as primi orice sfat in legatura cu acesti pesti de la acvaristi cu experienta. Va rog nu ma trimitei la serch pe google....prefer sa schimb opinii cu oamenii din aceasta comunitate. Multumesc!
CiprianN
Junior member
[Avatar]

IP:

Daniel32 wrote:Am doi Ctenopoma acutirostre (5 cm) singuri intr-un acvariu de 20 litri. As fi bucuros daca as primi orice sfat in legatura cu acesti pesti de la acvaristi cu experienta. Va rog nu ma trimitei la serch pe google....prefer sa schimb opinii cu oamenii din aceasta comunitate. Multumesc!

Apa: Dulce
pH:6.5 - 8.5
Temperatura:22.8-27.8°C
Duritate:6-20 °d
Raport sexe:1:1 M:F
Dieta:Carnivor, hrana vie, granule, fulgi
Durata de viata:5-8 ani
Habitat:Africa
Familie:Anabantidae

This message was edited 1 time. Last update was at 02/10/2011 20:13:11

[WWW] [Yahoo!]
albinik
Junior member
[Avatar]

IP:

Frumosi pesti....de cca, un an detin si eu 3 exemplare care au acum aproape 14-15 cm.Cam toata ziua nu-i vad, dar cand sting lumina si ramane doar lumina de veghe--sa vezi atunci miscare;;ies la vanat. Mai tot timpul au fost hraniti doar cu hrana vie caci ceia ce nu misca nu-i tenteaza.Ei stau separat in acvariul lor deoarece inhata cam tot ce le incape in gura< si nu au gura mica deloc>.Totusi, urmarindu-i , inca nu sunt 100% sigur de sexele lor-oricum nu ma foarte intereseaza deoarece am inteles ca se inmultesc destul de greu-spre deloc-in captivitate! Totusi tind sa cred ca detin 2 masculi si o femela.Ceia ce m-a fascinat la ei aste metoda lor de a vana,,,nu am reusit niciodata sa observ exact cate miimi de secunda dureaza sa inhate hrana, o sorb pur si simplu de la 4-5 cm distanta cu o viteza uluitoare,,,,da, am spus bine O SORB!
Succes cu ei!Chestia e ca totusi la un moment dat te plictisesti de ei.

acvaristica este mai usoara decit credem noi!OK?
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Anabantidae
Go to: