fiecare are reteta lui ,am incercat si eu cu 1.5 cana de zahar iar rezultatul a fost dezamagitor abia daca scoatea o bula la 10-20 de secunde ...
Eu folosesc urmatoarea reteta de 2 ani si tine ~ 3 saptamani ,are si presiune....
600 gr zahar dizolvat in 400 ml apa
1 plic gelatina Dr oetker dizolvata in 100 ml apa
1 plic drojdie Dr oetker (are 7 grame parca) dizolvata in 100 ml apa
sticla sta beton dar niciodata nu a "crapat"

am incercat si cu 200 gr si cu 400 gr dar cele mai bune rezultate le-am avut cu 600 gr zahar,eu folosesc robinet la bomba ca sa reglez debitul de CO2,daca nu pui robinet vei avea prea mult CO2 eliberat dintr'o data,s-a mai discutat treaba cu bombele si retetele si robinetul meu ,dai un search si vei gasii mai multe discutii
...
Se prepara la fel cum au spus si colegii de mai sus ...cand incalzesti gelatina cu zaharul si apa o lasi ~ 4-5 min la foc minim ,asta ar insemna undeva la 50-60 de grade...
La tine e foarte probabil sa rasufle pe undeva instalatia...