[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
inca unul care evolueaza  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
azrailanubis
Junior member
[Avatar]

IP:

salutare , ma numesc cosmin nedelcu , am varsata de 34 de ani si sunt pasionat de cateva domenii...( pshihologie , filozofie , religie , fizica quantica , ocultism , arte martiale ..etc - pot discuta despre orice argumentat) si la final acvaristica ...am inceput acum aproape 7 luni de zile cu un carasel primit cadou de nevasta si de atunci citesc si investesc, am avut 2 acvarii , unul de 100 si unul de 60 ...momentan am ramas cu cel de 60 ( cel de 100 s-a spart) si vine unul de 150 ...restul e istorie iar viitorul in continua schimbare ...cum se zice pe la cei mai batrani ape limpezi tuturor si multumiri de gazduire.
[Yahoo!]
claw93
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit printre noi.Te asteptam cu detalii despre nou acvariul si cel de 60 L.Numai bine!

PS:Ar trebui sa iti treci locatia in My profile.
[Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit! Tot timpul este loc de minti proaspete, toate cele bune!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
Albert
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit

Cocalar hunter
[Yahoo!]
zyku83
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!

Acum ca te'ai prezentat, e timpul sa ne prezinti si acvariul cu lux de amanunte

Cele bune!
azrailanubis
Junior member
[Avatar]

IP:

multumesc tuturor pt urari...iar pt noul acvariu am cumparat doar echipamentele ...controler, sonde ph, 3 filtre eheim (2222, 2224, ecco ,2075) unul il dau ...butelie co2 10kg, 3 reductoare, trusa testere, incalzitor susbtrat cu controlor, filtru uv 36 , si acum lucrez la sump cu shimbare prin picatura..dar la marimea acvariului de max 150 l o sa-l fac sa schimb max 3,4 litri la zi , mai trebe un osmozor si c-am atata deocamdata ..oricum mersi dupa ce le pun si le aranjez ...vin cu un mic jurnal ...mersi tutor inca o data si ape limpezi
[Yahoo!]
clopotel
Member
[Avatar]

IP:

Salutari!
Bine ai venit. Vad ca ai facut in 7 luni o pasiune foarte puternica pentur acvaristica, daca deja investesti atat...
Asteptam si niste imagini cu acvariul de 60 de litrii;)
Si apropo, cel de 150l il cumperi sau il faci la comanda? Si ce pesti vei tine in el?

Bafta in continuare!

Acvariul meu: http://www.youtube.com/watch?v=-6uIRAqQ1xE

[Email] [WWW] [Yahoo!]
zyku83
Member
[Avatar]

IP:

azrailanubis wrote:multumesc tuturor pt urari...iar pt noul acvariu am cumparat doar echipamentele ...controler, sonde ph, 3 filtre eheim (2222, 2224, ecco ,2075) unul il dau ...butelie co2 10kg, 3 reductoare, trusa testere, incalzitor susbtrat cu controlor, filtru uv 36 , si acum lucrez la sump cu shimbare prin picatura..dar la marimea acvariului de max 150 l o sa-l fac sa schimb max 3,4 litri la zi , mai trebe un osmozor si c-am atata deocamdata ..oricum mersi dupa ce le pun si le aranjez ...vin cu un mic jurnal ...mersi tutor inca o data si ape limpezi

Inceputul suna bine

Forum Index » Despre noi
Go to: